King’in Bill Hodges Üçlemesi’nde İkinci Adım: “Kim Bulduysa Onundur”

kim-bulduysa-ust

Bay Mercedes ile başlayan üçleme, Kim Bulduysa Onundur ile devam ediyor! Hem de ön siparişte.

Bill Hodges Üçlemesi ile yepyeni bir seriyle aramızda dönen Stephen King, Bay Mercedes adlı kitabıyla üçlemedeki ilk adımı atmıştı. Bizler de sizler için Mercedesli katilin Dedektif Hodges’a yazdığı mektubu çevirerek bir ön okuma sunmuştuk.

Sonrasında ikinci kitabın Finders Keepers adıyla çıkacağını öğrenmiş ve tüm detayları sizlerle paylaşmıştık. Son olaraksa Altın Kitaplar resmi bir açıklamayla kitabın ekim ayında geleceğini duyurmuştu.

Altın Kitaplar sözünde durdu ve ekim ayının bu ilk gününde size Finders Keepers’ın, Türkçesiyle Kim Bulduysa Onundur’un, ön siparişte olduğu haberini veriyoruz!

9 Ekim’e kadar ön siparişte olacak kitabın tanıtım bilgileri aşağıdaki gibi:

kim-bulduysa-onundurİnzivaya çekilmiş ünlü bir yazar; intikam duygusuyla dolu saplantılı ve öfkeli bir okur; soğukkanlı bir cinayetin ardından yıllarca gömülü kalmış, içi hazine değerinde onlarca defterle dolu bir bavul. Hazineyi kim bulacak?

Dahası, ona sahip olmak cehennemin kapılarını açmaksa eğer, bu ateşte kim yanacak?

Stephen King’den, yazarlığın gücüne ve edebiyatın bir hayatı nasıl değiştirebileceğine dair sarsıcı bir roman.

Bay Mercedes’i yetkin çevirmen Zeynep Heyzen Ateş çevirisiyle okumuştuk. İkinci kitapta bir çevirmen değişikliği görüyoruz ve koltuğu Altın Kitaplar’a daha önce pek çok eser çevirmiş olan Mehmet Gürsel devralıyor.

Kitabın künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Tekrar hatırlatmış olalım, eser 9 Ekim’e kadar ön siparişte sizleri bekliyor olacak.

Bu sırada King’in, üçlemenin son kitabı olan End of Watch’un (Nöbetin Sonu) üzerindeki  çalışmalarının bitip, ürkünç ellerinden bize ulaşmasını bekliyoruz.