Çizgi Roman Yolculuğu’nda 7. Bölüm!

cry selcuk oren

Her bir bölümünü severek izlediğimiz ve yenilerini iple çektiğimiz, Öner S. Biberkökü tarafından hazırlanan Çizgi Roman Yolculuğu‘nun yeni bölümü yayınlandı!

Bugüne kadar 6 bölümü yayınlanan, her bir bölümü ile bizleri daha da sevindiren çizgi roman belgeseli niteliğindeki program Çizgi Roman Yolculuğu, Şehzade Yangını ile tanıdığımız Selçuk Ören‘in konuk olduğu bölümle devam ediyor.

Çizerimiz, kitabı tasarlarken nasıl bir yol izlediğini, nelerden yararlandığını, ilhamlarını ve çizgilerle olan ilişkisini oldukça güzel bir şekilde anlatıyor. Gerek ilk kitap, gerekse şu an çalışmalarına devam ettiği Şehzade Yangını‘nın ikinci kitabıyla alakalı da örnekler gösteriyor. Eserin üzerinde gösterdiği titizlik ve özen ile kendisine olan saygımız da bir kat daha artıyor. Yaşasın çizerler, diyoruz! Bunun yanında, yine bölüm içinde farklı isimler de konuyla alakalı bizlere göz kırpıyor.

İsterseniz gelin sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri Selçuk Ören‘li yeni bölüme alalım! Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Pek yakında Kenan Yarar‘lı bir bölüm izleyeceğimizi de haber vermiş olalım! İyi seyirler.