All New All Different’ın Yeni Deadpool’undan İlk Görseller

deadpool-1-ust

Değişime bile kafa tutan çılgın kahramanımız Deadpool, All New All Different Marvel serisinde de yoluna inatla devam ediyor.

Marvel Comics’in bu aralar büyük bir değişimin içinde olduğunu duymayanımız kalmamıştır artık. All New All Different adını verdikleri bu reform süresine pek çok kahramanın fişini çektiler; pek çoğunun görünümünü, hikâyesini, hatta cinsiyetini ve ırkını değiştirdiler, ama birine dokunamadılar. Bilin bakalım o kim? Tabii ki Deadpool!

Bir çizgi romanın içinde yaşadığını bilen birine nasıl müdahale edebilirsiniz ki zaten? O bir çılgın. O bir psikopat. O bir kötü espri makinesi. O hiç susmuyor. Ve New, Different falan dinlemeden yoluna kaldığı yerden devam ediyor. Üstelik serinin en sevilen yazar-çizer ikilisi Gerry Duggan ve Mike Hawthorne da yerlerini koruyarak kendisine eşlik ediyor.

Marvel Comics önümüzdeki kasım ayında raflardaki yerini alacak olan Deadpool #1’e ait ilk görselleri ve alternatif kapakları geçtiğimiz hafta gün içerisinde bizlerle paylaştı. İşte onlardan bazıları (El bombalarının ve tuvalet kağıtlarının üstündeki ayrıntılara dikkat):

deadpool-1 deadpool-2 deadpool-5 deadpool-3 deadpool-6

deadpool-4

Bu arada, Deadpool’un artık bir Avengers üyesi olduğunu duymuş muydunuz? Hem de Spider-Man, Rogue ve Human Torch gibi karakterlerle birlikte. Üstelik kendini pazarlayarak grubu finanse ediyor! Ciddiyiz! Sizce de çok çılgınca değil mi?