Öldüren Şaka Animasyonu +18 Olabilir

killing joke

New York Comic-Con’dan gelen açıklamaya göre, Öldüren Şaka’nın animasyonu ilk yetişkin içerikli Batman filmi olabilir.

New York Comic-Con’da Batman: Bad Blood için düzenlenen panelde konuşan James Tucker, stüdyonun +18 bir Batman animasyonuna karşı olmadığını açıkladı.

2016’da yayınlanacak olan Batman: Bad Blood (Batman: Kötü Kan), bünyesinde Kara Şövalye dışında Nightwing, Robin, Batwing, yeni Batwoman gibi karakterleri barındıracak bir animasyon olarak hazırlanıyor. Biz de sizlerle detaylarını paylaşmıştık. Tam Batman animasyonlarının o karanlık, insanı kendinden geçiren atmosferine yeni bir filmle dönüyoruz diye sevinirken, Öldüren Şaka’nın da (The Killing Joke) animasyon uyarlaması olarak karşımıza çıkacağını öğrenmiştik. Hatta Mark Hamill de Joker’i seslendirecek, Suçun Soytarı Prensi’nin Batman tarihine adını kazıdığı en dehşet verici olayda bizleri mest etmek için dönecekti.

Her şey harika, ama biliyoruz ki Öldüren Şaka gayet sert bir eser. Biz Batman severler de bu eseri tüm o insanı allak bullak eden haliyle görmek isteriz. Peki görebilir miyiz?

James Tucker’a göre DC ve Warner Bros. +18 bir Öldüren Şaka uyarlamasına karşı değil. Ancak yine Tucker’ın söylediğine göre, bu son hali de değil.

Eğer uyarlama bu şekilde gerçekleşirse, Batman tarihindeki ilk +18 uyarlama olacak. Bu bakımdan da bir milat olma yolunda.

Uyarlamanın gelişi 2016’yı geçecek gibi görünüyor. Bakalım son halinde bizleri nasıl bir tablo karşılayacak.