James Cameron’ın Avatar’ı Çizgi Roman Oluyor!

avatar ust

Tüm zamanların en çok gişe hasılatına sahip olan James Cameron imzalı Avatar, şimdi de çizgi roman olarak geliyor.

Geçtiğimiz günlere damgasını vuran New York Comic Con’dan heyecan verici haberler gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de gösterime girdiği yıla damgasını vuran ve tüm zamanların en çok gişe hasılatına sahip olan Avatar filminin çizgi roman serisinin gelecek olması.

James Cameron ve Dark Horse Comics işbirliği ile hazırlanacak olan çizgi roman serisi, sadece Avatar filminin devamını değil, o hikayenin öncesini, sonrasını ve eş zamanlı olaylarını da içerecek. Cameron konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.

Dark Horse Comics’in sizlere Pandora’nın yeni maceralarını getireceği ilk sayıdan önce bunu duyurduğum için oldukça heyecanlıyım. Bu seri Avatar filminin öncesini, sonrasını ve eş zamanlı olaylarını içerecek. Son 27 yıldır Dark Horse Comics benim The Terminator, Aliens ve The Abyss filmlerimle oldukça ilgilendi. Şimdiyse direkt olarak benimle çalışıyorlar ve birlikte sizleri Avatar dünyasının derinliklerine götürmek için çalışmalara başlıyoruz.

Bildiğiniz üzere Avatar’ın 2. 3. ve hatta 4. filminin hazırlıkları sürüyor. 2. filmin gösterim tarihi en son Aralık 2017 olarak açıklanmıştı.

Çizgi roman serisinin ne zaman çıkacağı ise şu an belli değil, fakat anlaşılan Pandora’nın hikayesi sadece beyazperde de devam etmeyecek. Bu dünya hakkında daha fazla bilgi edinmek ve yepyeni öyküler okumak isteyenler için harika bir haber olsa gerek.

avatar promo