Old Man Logan Kendi Serisine Kavuşuyor!

old-man-logan-ust

Ve beklenen haber nihayet geldi! Wolverine’in en çok sevilen yan hikayelerinden Old Man Logan bundan böyle yoluna sürekli bir seri olarak devam edecek.

Eğer dilimize Gerekli Şeyler tarafından kazandırılan Old Man Logan’ı (İhtiyar Logan) henüz okumadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz! Alternatif bir gelecekte, kıyamet sonrası bir dünyada geçen bu mini seride Logan hayatta kalan son süper kahramanlardan biridir. Diğerleri uzun yıllar önce süper kötülerle girdikleri toplu bir savaşta ölmüş, tüm dünya can düşmanlarının eline geçmiştir. Hafif Western havası taşıyan seride Logan geçmişindeki bilinmeyen bir nedenden ötürü pençelerini bir daha asla çıkarmamaya yemin eden, yaşlı bir adam olarak çıkar karşımıza. Sonrasındaysa destansı bir macera bekler bizi…

İşte bu mini macera bundan böyle ihtiyar kahramanımızı konu alan sürekli bir seriye dönüşecek. En son Secret Wars’ta yeni bir mini-seriyle gördüğümüz Logan, 2016’nın ilk aylarında kendi aylık maceralarına kavuşacak ve bir yandan çorak toprakları arşınlarken bir yandan da geçmişinde yaşadığı bazı olaylarla yüzleşmek zorunda kalacak.

Serinin çizeri Andrea Sorrentino’nun çıtlattığına göre önceki sayılardan alışık olduğumuz o karanlık, kanlı ve vahşi atmosfer yerini koruyacak. Buna ek olarak her sayıda çorak toprakların yeni yerlerini keşfedeceğiz ve savaştan sonra neler yaşandığına, diğer karakterlere neler olduğuyla ilgili pek çok yeni bilgi de edineceğiz.

Şimdi tüm gözler yerli çizgi-roman firmalarımızda.

SNIKT!

Kesinlikle baskı yapmıyoruz…