Arkabahçe’den ‘Korkunç’ Bir Atak!

outcast-banner

Kirkman ve Azaceta’nın enfes bir eseri Türkçe olarak geliyor!

Outcast’i hiç duymuş muydunuz? Image Comics’ten çıkan bu çizgi roman, Robert Kirkman’ın Walking Dead sonrası en çok ses getiren eseri olarak tanınıyor. (Televizyon dizisinin çuvallamasına bakmayın, çizgi romanları enfes bir seviyede devam ediyor). Outcast ise kıyaslanması saçma olsa da Walking Dead’den daha iddialı ilerliyor!

İki yıl gibi bir hazırlık sürecinin ardından 2014 yılında aylık olarak yayınlanmaya başlanan bu çizgi romanda Kyle Barnes adlı karakterin gözünden şeytani varlıklar tarafından ele geçirilme olaylarını okuyoruz. Walking Dead çizgi romanlarında duygusal anlar çokça yaşansa da korku öğesini pek hissetmezsiniz. Belki yalnızlık, ancak korku yok denebilir. Outcast bunun aksine okuyucuyu korkutmak, germek üzerine inşa ediliyor. Oldukça iyi bir iş çıkarıldığını söylemeliyim.

Çıkar çıkmaz da bazı çevreleri o kadar etkiledi ki, 10 bölümlük bir dizi sözünü derhal kaptı! Kyle Barnes rolünde Patrick Fugit, Reverend Anderson rolünde de Philip Glenister yer alıyor. Hatta ilk resmi fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ve bunun üstüne güzel bir haberimiz var! Önümüzdeki dönemde ekranlarda olması beklenen dizisinden önce Arkabahçe Yayınevi bu çizgi romanı bizlerle buluşturmayı planlıyor! Buyrun bakalım ne diyor Arkabahçe siz okurlara:

Robert Kirkman’ın sınırsız hayal gücüne Paul Azaceta’nın çizgileriyle hayat verdiği Outcast’i en geç Aralık 2015’e kadar okuyucularımızla buluşturmayı planlıyoruz. Bildiğiniz gibi sevmediğimiz şeyleri okuyucularımıza da önermemek gibi bir huyumuz var. Önermek bir kenara Türkçe olarak sizlere ulaştırmaya karar vermişsek artık gerisi siz düşünün :) Outcast’in ilk cildinde görüşmek üzere…

OutcastVol1_arkabahce-Cover

Süper kahramanlar, aksiyon hikayeleri ve ‘Aykırı’ diyebileceğimiz yayınlar dışında pek farklı çizgi roman görmüyoruz. O nedenle korku türündeki bu eserin Türkiye çizgi roman piyasasına adını yazdıracağına eminim. Heyecanla bekliyoruz efendim!