Rupert Grint, NBC’nin Yeni Çizgi Roman Esinli Dizisinde Oynayacak

rupert grint ust

Ron Weasley bu defa takıntılı bir çizgi roman tutkunu.

Pekala, karşımızda duran bir çizgi roman uyarlaması değilmiş gibi görünüyor. O yüzden size Rupert Grint şu süper kahramanı ya da kötü adamı canlandıracak diyemiyoruz. Peki ne diyoruz? Hemen NBC’nin bu yeni dizi planının konusuna bakalım:

Babası tarafından, ölümünden önce yaratılmış Imperial City çizgi roman serisi, düşük gelirli Rupert bu seriyi saplantı haline getirmiştir. Rupert tüm hayatını serinin tamamı olan dokuz sayıya sahip olduğunu düşünerek geçirmiştir. Ancak gizemli bir çizgi roman koleksiyoneri onuncu sayının varlığını ortaya çıkardığınd Rupert, Imperial City’nin gerçek olduğunu keşfedecek ve onu kurtarabilecek tek kişi olduğunu anlayacaktır.

Çirkin Betty’nin yaratıcılarından Silvio Horta ve Life In Pieces ile Secrets & Lies prodüktörü Aaron Kaplan bu proje için adres gösterilen isimler olarak karşımıza çıkıyor.

Bu diziyi izlerken acaba Rupert’ın akıl sağlığından mı şüphe edeceğiz? Dizi sanki konusu gereği yaşananların gerçek mi, yoksa bir saplantının ileri bir safhası mı diye bizi düşündürecekmiş gibi bir izlenim veriyor.

Kendi adıma belli bir süper kahramanı oynamak yerine, böyle yeni bir projede yeni bir karaktere can verecek olmasından dolayı mutluluk duydum. Utandırma bizi NBC!