“Superman Yeni Dünya 3” Çok Yakında Raflarda!

superman ust

Kasım ayı çizgi romanlar açısından oldukça bereketli geçeceğe benziyor. Yapı Kredi Yayınları da Superman hayranlarının uzun süredir beklediği Yeni Dünya serisinin 3. cildini ön siparişe sundu.

Yapı Kredi Yayınları, istikrarlı bir şekilde Superman çizgi romanlarını yayınlamaya devam ediyor. Daha önce ilk iki cildi yayınlanan Superman: Yeni Dünya serisinin uzun süredir beklenen üçüncü cildi de nihayet raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

İlk ciltte, Clark Kent’in gelmiş geçmiş en büyük süper kahraman olma yolundaki adımlarını izlemiş, ikinci ciltteyse güçlerini emmeye çalışan Parazit adlı bir yaratıkla mücadelesini ve hayatına giren bir kadınla olan ilişkisini okumuştuk. Bir Kryptonlunun bile kalbi kırılabiliyormuş meğerse…

Bakalım bizi bu ciltte neler bekliyor, dilerseniz tanıtım yazısına bir göz atalım.

Superman Yeni Dunya 3Dünya Superman’e sırtını döndü ve onu Luthor’lar ile Zod’un insafına bıraktı.

Kostümlü bir süper kahraman olarak kısa kariyerinde Clark Kent dünyanın en ölümcül ve korkunç kötüleriyle mücadele etti. Ama karşısına çıkacak en büyük tehdit hiçbir gücü olmayan iki insandan gelecekti. Dünyanın en zeki iki insanından. Lex ve Alexandra Luthor’a Superman’in güçlerini yok etmek için çok büyük bir para ödenmişti. Krypton’u yok eden Zod ise hoşça karşılanmış ve Kal-El’i öldürme planına hükümetlerden destek gelmişti.

İhanete uğramıştı, saklanacağı bir yer ve güvenebileceği kimse yoktu. Smallville’den gelen Superman olacak genç adam, kurtarmaya çalıştığı Dünya onu sattığında hayatının en büyük mücadelesine girecekti.

6 Kasım Cuma günü piyasaya çıkması planlanan cildin çevirisini Anıl Bilge, editörlüğünü ise Hazel Bilgen üstlenmiş. Tanıtım ve künye bilgilerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

Umarız YKY, daha nice Superman çizgi romanını bizlerle buluşturmaya devam eder.