Huzurlarınızda Yeni Scarlet Witch

scarlet-witch-ust

All New All Different Marvel değişimi kapsamında köklerini geride bırakıp kendi serisine katılan kahramanlara Scarlet Witch de katıldı.

Bizler gerçek adı Wanda Maximoff olan kızıl cadımızı yıllardır Avengers ekibinin bir parçası olarak görmeye alışmıştık, hatta bu süper kahraman ekibine sadece filmlerden aşinaysanız orada bile öyle olduğunu anımsayacaksınız.

Gel gelelim All New All Different Marvel hareketi onun da hayatında büyük değişimlere sebep olmuşa benziyor. Çünkü sadece kendine özel bir seriye kavuşmakla kalmıyor, üstüne bir de daha otantik bir görünüme bürünüyor.

Scarlet Witch bundan böyle dünyanın dört bir köşesini dolaşarak büyüde meydana gelen bozuklukları araştırmaya, bu esnada karşılaştığı gizemler ile cinayetleri çözmeye ve bu işin arkasında kimin olduğunu bulmaya çalışacak. Kâh Manhattan’ın ara sokaklarında kâh Yunan Adaları’nda kâh Hong Kong’da göreceğiz kendisini. Kulağa Doctor Strange’in eski rolünü üstlenmiş gibi geliyor, değil mi? Yeni kostümünün de o havayı yansıttığını fark etmemek elde değil doğrusu.

Yeni Scarlet Witch serisi Eisner Ödüllü James Robinson tarafından yazılacak ve dönüşümlü olarak değişen bir çizer grubu tarafından resmedilecek. İlk sayısı ise yurtdışında 15 Aralık’ta bizlerle olacak. Yeni Wanda’yı siz nasıl buldunuz peki?

scarlet-witch-variant