13. Sanal Kitap Fuarı Başladı!

idefix-ust

Gitti bizim paracıklar.

İstanbul Kitap Fuarı’nı daha geçen pazar arkamızda bırakmışken, Idefix erken davrandı ve tam 2 gün sonra geleneksel Sanal Kitap Fuarı’nı başlattı!

17 Kasım – 31 Aralık tarihleri boyunca sürecek olan 13. Sanal Kitap Fuarı, yine güzel indirimlerle geldi. Ancak itiraf etmek gerekir, geçen seneki indirimler daha bir hoştu doğrusu.

Bizler de boş durmadık ve sizin için aşağıdaki mini rehberi hazırladık!

  • Diskdünya ile gönülleri fetheden Delidolu Kitap, %37 ile henüz okumaya başlamamış herkesi seriye davet ediyor.
  • Yapı Kredi Yayınları %35’lik bir indirim oranıyla selamlıyor okurlarını. Yeni kapaklı Harry Potter serisi de bu indirime dahil. Tam koleksiyonluk bir çalışma olan İllüstrasyonlu Harry Potter ise minik bir jestle %40 indirimle, 36,00 TL’ye sunuluyor bizlere. Bizden söylemesi…
  • Geçen haftaya kadar %45 indirimin mevcut olduğu küçük ama kaliteli yayınevi Dedalus şimdilik %37’e inmiş durumda. İndirim yine güzel, ama keşke o %45 devam etseydi diyoruz. Sanal Fuar’ı bekleyenler için kötü oldu bu. April Yayıncılık ise %40 indirim oranıyla yüzleri güldürüyor.
  • Video röportaj da gerçekleştirdiğimiz, son dönemlerin en önemli post-apokaliptik ustalarından Hugh Howey’nin kitapları MonoKL etiketiyle %24 indirimde. Unutmadan söyleyelim, Silo’nun devamı olan Vardiya da birkaç güne internet satışına girmiş olacak. Söylemeden geçmeyelim, fantastik edebiyatta bir devrim gerçekleştirip mitpunk alt türünü oluşturan kitap Ölümsüz de bu yayınevinin etiketiyle indirimde.
  • Son olarak, yine röportaj yaptığımız ve new-weird adında kendi alt türünü oluşturmuş ustalardan China Miéville’in kitaplarına ev sahipliği yapan Yordam Kitap ise %40 indirimle bu yıl da yüzleri güldürüyor.

Saymakla bitmez! 17 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında kitapla dolup taşan günler bizim olsun. Cepleri biraz boşaltıp şöyle bir hafifleyelim.

13. Sanal Kitap Fuarı’na buradan ulaşabilirsiniz.