Arkabahçe’nin Yeni Çizgi Romanları ve Bir Mesajı Var!

flashpoint

Arkabahçe, yaşayan en hızlı adamdan daha hızlı bir şekilde çizgi roman mı çıkartıyor acaba?

Arkabahçe Yayınevi istikrarlı bir şekilde Flash ve Daredevil basmaya devam ediyor. Yakın zamanda Daredevil‘in yeni cildinin geleceğini duyurmuşlardı. Şimdi de uzun süredir beklenen, Flashpoint‘e açılan yoldaki ilk iki cilt çizgi romanı yayınladı! Flash ve Green Lantern‘in Yeniden Doğuş ciltleri ön siparişe açıldı! Tanıtımına bakmak ister misiniz?

The Flash : Yeniden Doğuş

Barry Allen,nam-ı diğer Flash,Doğumu,Gümüş Çağı’nı başlatıp kainatı kozmik krizden korurken kahramanca ölmesi onu efsane yaptı.

Barry şimdi diğer bir krizle tekrar hayat bulsa da yaşayan en hızlı adam dünyaya ayak uydurmakta zorlanıyor.Flash’ın mirasının muhafaza edildiğini gören Barry’nin aklındaki tek şey hayatında çözemeyi başaramadığı tek sırrı -annesinin öldürülmesi- açığa kavuşabilmektir.

Ama Barry’nin nasıl geri döndüğünü hala belli değil.Barry,Sürat Kuvveti’nden -tüm Speedsterlar’ın gücünün kaynağı olan boyut ötesi enerji alanı- kaçabilirken diğer kahraman ve kötüler neden bunu başaramadı? Diğer Speedsterlar’ın yanındayken Barry’nin geçirdiği tuhaf dönüşümün kaynağı ne? Ve hepsinden önemlisi Barry’ye kim tekrar hayat verdi… Ve Flash tekrar yok edilebilmek için mi diriltildi.

Geoff Johns ve Ethan Van Sciver -büyük beğeni toplayan GREEN LANTERN:Yeniden Doğuş’un arkasındaki ekip- yeteneklerini DC Evreni’nin en büyük kahramanlarından biri için de konuşturarak tüm zamanların tüm Flashlar’ın tekrar verdiler.

Green Lantern Cilt 1 : Yeniden Doğuş

green-lantern-yeniden-doğuşKORKUSUZ !!!

Hal Jordan,aralarındaki en büyük Green Lantern’dı;ta ki şok edici bir biçimde itibarını yitirene kadar. Şimdi,yazar Geoff Johns ve çizer Ethan Van Sciver’ın ellerinden çıkan,bu büyüleyici günahtan arınma hikayesine tanıklık edin !

Hal Jordan her zaman bir kahramandı.Evrensel barışı sağlamanın izinde zümrüt rengi iradesini uygulamaya koymak için tüm Dünyalılar arasında,Sektör 2814’ün Green Lantern’ı seçilmişti.Ancak Coast City’nin yok oluşunu engellemede geçirerek tüm eylemlerini yozlaştırdı.İradesi artık kendine ait değildi.Şimdi ise;ruhu için verdiği mücadele galaksinin ve bu galaksiyi yakıp yok etmeye çalışan şeytani gücün kaderini belirleyecek.Ve sadece Hal Jordan,ışığını evren boyunca yayıp En Karanlık Geceyi En Aydınlık Güne çevirme gücüne sahip.

Peki zaten yayınlanan bir Flash serisi varken bunu araya mı sıkıştıracaksınız? Hayır efendim. Bunun olayı nedir kısaca anlatalım: Arkabahçe‘nin şu an yayınlamakta olduğu Flash serisi New 52 dönemine ait. Yayınlanan bu Yeniden Doğuş ciltleri, New 52’nin oluşması ile sonuçlanan Flashpoint olaylarına giden hikayenin ilk cildi oluyor. Yani bu demektir ki Yeniden Doğuş ciltlerini okumak için şu an yayınlanmakta olan New 52’leri okumak zorunda değilsiniz. Green Lantern içinse bu bir ilk zaten, gönül rahatlığı ile alıp okumaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca bu güzel günlerde Arkabahçe’nin size bir de mesajı var! Facebook sayfalarından çizgi roman aşığı girişimcilere sesleniyorlar ve diyorlar ki;

Türkiyede bu ay sonu itibari ile çıkan çizgi roman sayısı tüm tarihimizde kenarından yanından dolaşılmamış bir çeşitlilikte ve rekor bir seviyede! Çıkan çizgi romanların bazıları 3-4 hafta içinde tükendi. Bir milyonuncu kez diyoruz ki yaşadığınız yerde eğer siz de bu işi çok seviyorsanız ve biliyorsanız ÇİZGİ ROMAN DÜKKANI AÇMAYI DÜŞÜNÜN!!
Türkiye çizgi romanı seviyor arkadaşlar,bakmayın siz o ‘olmaz’ diyenlere ve inanın bize!
Onlar hayatları boyunca her şeye olmaz dediler zaten!
Olur arkadaşlar.
Tabii ki para lazım en az 50.000, mümkünse üstü ve kenarda, yarın harcanacak bir miktar. Açmak istiyorsanız, ister bizim ismimizle ister sizin isminizle! Size bu işin nasıl olacağını anlatacağız!!! ‘Ben de çok isterdim dışında’ mesajları olanlar ahmetmk@gmail’e gelsin bekleriz :))

Çizgi romanlara gönül vermiş çoğu kişinin hayalidir bu sanırım. Hele de Arkabahçe gibi dükkanlara gidip o muhabbeti, sıcaklığı, samimiyeti tadanlar için. Hayallerinizi ertelemeyin!