Peter Capaldi, Doctor Who’yu Canlandırmaya Devam Edecek mi?

doctor_who_capaldi

BBC kanalı Peter Capaldi’nin bir sezon daha Doctor Who’yu oynamasını istiyor, ama ünlü aktör kararsız.

Zaman Lordu’nun zaman tanımayan hayranlarının çok iyi bildiği üzere dizinin uzun soluklu yapımcısı Steven Moffat önümüzdeki sezondan itibaren ekipten ayrılacak ve on ikinci sezonda yerine Chris Chibnall geçecek. O zamandan beri de herkesin kafasında aynı soru işareti var: Peter Capaldi de gidecek mi?

Doctor Who, doğası gereği her birkaç sezonda bir rejenerasyon geçirir ve yerine farklı bir aktörün canlandırdığı yepyeni bir Doktor gelir. O nedenle, Peter Capaldi’nin Steven Moffat’la arasının ne kadar iyi olduğu bilindiğinden ünlü aktörün de yönetmenle birlikte diziden ayrılacağı ve yeni bir Doctor’u izleyebileceğimiz dedikoduları şu sıralar bir hayli gündemde.

Ancak görünen o ki BBC’nin öyle bir niyeti yok. Çünkü Capaldi’den Moffat ayrıldıktan sonra en az bir yıl daha Doctor’u oynamasını istemişler. Ünlü oyuncu ise kararsız.

Kalmamı istediler, ama o kararı verebilmem için önümüzde çok uzun bir yol var. Steven kesinlikle harikaydı, o yüzden onunla çalışmayı seviyordum. Chris de harika biri ve çok yetenekli olduğunu düşünüyorum.

Dizinin ne yöne gideceğini bilmiyorum. Bilmiyorum. Kararımı vermem lazım, henüz bunu yapabilmiş değilim.

Şimdilik tek bildiğimiz Moffat ve Capaldi ikilisiyle bir sezon daha geçireceğimiz. Ondan sonra ne olacağını bekleyip göreceğiz (TARDIS’imize atlayıp kopya da çekebiliriz tabii… öhöm!).