Uncanny Avengers’da Heyecan Dorukta!

uncanny-avengers

Gerekli Şeyler hızlı bir şekilde Uncanny Avengers’a devam ediyor. 

Uncanny Avengers, 4. Cilt ile devam ediyor. İlk kez 2012’de yayınlanan seri, Avengers ve X-Men ekiplerinin birleşmesi ile oluşuyor. Klasik serinin üstündeki pası atıyor diyebiliriz çünkü okurlar tarafından oldukça beğenilerek devam ediyor. Gerekli Şeyler de bu onu çok hızlı bir şekilde dilimize kazandırarak bizlerle buluşturuyor.

Rick Remender’ın yazdığı ve Daniel Acuna’nın çizdiği hikaye Tulgan Köksal’ın çevirisiyle Uncanny Avengers – Dünya’nın İntikamı adıyla çıktı! Cildin tanıtım bülteni ise şöyle;

Gezegen X’e, Yeni Mutant Anadünyasına Hoş Geldiniz!

Eğer mutant genine sahipseniz… her şey harika demektir! Wasp hayatta kalan son insan ve sürekli olarak Magneto’nun X-Force’u onun peşinde! Ancak kendisini koruyan biri var, o da kocası Havok! Kang’ın Chronos Corps’u Gezegen X’e korkunç bir teklifle gelecek, eski Birlik Ekibi’nden geriye kalanlar Apocalypse İkizleri’ni alt etmek ve Dünya’nın intikamını almak için yeniden birleşmek zorunda kalacak! Ancak, yanlarında bir zaman yolcusu da olmasına rağmen, acaba her şey için çok geç kalmış olabilirler mi? Yedi ana gelecekten hangisi baskın olacak? Kang’ın gizli nihai hedefi nedir? İki yıldır hazırlığı yapılan destanın sonuna geldik… ve şundan emin olabilirsiniz, bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Daha önce hiç Avengers okumadınız mı? Hala geç değil. Yayınevi bir süredir bulunamayan ciltlerini tekrar basmış bulunmakta. O kadar cildin arasında kaybolup nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız da sizin için bir rehber hazırlanmış. İyi okumalar efendim!

avengers-okuma-sirasi