Harley Quinn Kendi Filmine Kavuşuyor

ss-08020r-h_2016

Warner Bros., yakında gösterime girecek olan Suicide Squad filmiyle gündemi epey meşgul eden güzel ve çılgın karakter Harley Quinn için ayrıca bir film yapmayı düşünüyor.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, Harley Quinn rolünde yine Margot Robbie’yi göreceğimiz film, DC’nin diğer kadın karakterlerine de yer verecek. Detaylar çok sıkı saklanıyor olsa da, Batgirl ve Birds of Prey grubundan bazı karakterlerin filmde görüneceğine kesin gözle bakılıyor. Ancak tabi hangi karakterin ne yoğunlukta görüneceğini kestirmek güç.

Filmin senaristinin kadın olduğu da sızan haberler arasında. Dedikodulara göre, rolüne ısınmak isteyen Margot Robbie, daldığı çizgi romanlarda DC’nin kadın karakterlerine hayran kalmış, ve bu fikirle ismi şimdilik sır olarak saklanan senariste gitmiş. Ve belli ki ortaya güzel bir proje çıkmış ve Warner Bros. da bu projeyi kabul etmiş.

Joker’in Arkham’daki psikiyatristi Harleen Quinzel’in, onun eşsiz karizmasına kapılarak “hafifçe” çıldırmasıyla dönüştüğü Harley Quinn, bizi Deadpool kadar eğlendirecek gibi görünüyor, ki kendisinin de dördüncü duvarı aştığı düşünülürse, bu ihtimal çok da uzak değil.