Gerekli Şeyler “Inhuman”ı Dilimize Kazandırdı!

inhuman-ust

Marvel Comics cephesinin en iyi çizgi romanlarından bazılarını bizlerle buluşturan Gerekli Şeyler, şimdi de Inhuman’a el attı.

Son yıllarda ülkemizdeki çizgi roman piyasası inanılmaz bir ivme gösterdi gerçekten de. Pek çok değerli yayınevi bundan 3-4 yıl kadar önce anca rüyalarımızda göreceğimiz serileri dilimize kazandırıyor. Bunlardan biri de Gerekli Şeyler elbette…

Kendilerinin bu ay içerisinde bizlerle buluşturmayı planladığı pek çok çizgi roman var. Bunlardan üçü raflardaki yerini aldı bile. Ve aralarında biri de Inhuman!

INHUMAN

inhumanMarvel’in En Yeni Kahramanları Doğdu!

Terrigen Sisi Dünya’ya yayıldığında sıradan insanların gizli genlerini tetikledi ve onları muhteşem güçlere sahip Inhumanlara dönüştürdü. Ancak herkes bunun iyi bir şey olduğunu düşünmüyor.

Gizemli Lash, yeni Inhumanlara istenmeyen yoğunlukta ilgi gösterince Kraliçe Medusa, kendini Captain America’yla omuz omuza çarpışırken bulacak. Esas adı tarihten silinen devrik kral Unspoken, tahtını geri almaya niyetli olarak geri dönecek ve hızla kraliyet ailesini esir alıp Medusa’nın yeni ada ülkesini ele geçirecek – ve kaderlerinin ne olacağını belirlemek, Flint ve yeni NuHumanlara kalacak!

Ayrıca: Inhumanların kadim bir kolunun sırrı açıklanıyor! Marvel Evreni’nin evrimine şahit olun!

Charles Soule’un kaleminden çıkan cildin çevirisi Tulgan Köksal’a ait. Bunun yanı sıra New Avengers ve Avengers serileri de devam ciltleriyle yoluna devam ediyor.

New Avengers Marvel Now! 3. Cilt – Diğer Dünyalar

new-avengers-3Çokluevren yıkılıyor. Bilinmeyen bir olaydan dolayı, alternatif bir Dünya’nın ölümü birçok evrenin yavaş çöküşünü tetikledi. İlluminati, birçok sayıdaki dünyanın çarpışma yollarının birleşme yeri olan Aşım noktalarını ve Çokluevreni tehdit eden diğer varlıkları incelemek için bir araya geliyor.

Kahramanlar kaç dünya kurtarabilir? Mahşerin kartografları Haritacılarla karşılaştıklarında, yabancı refakatçileri Kara Kuğu’nun sırlarını keşfetmek zorunda kalıyorlar. Her şeyin ölümünün ötesinde, başarısızlığa mahkûm güç sahibi adamlar şahsi sorunlarla yüzleşiyor. Black Bolt’un krallığı karmaşa yaşamaya devam ediyor. Terrigen bombasının atılması Inhumanları ikiye bölmüş ve doğal dünyanın dengesini bozmuş durumda. Yüzlerce gizli gen etkinleşmiş ve yüzlerce insan Inhuman’a dönüşmüş durumda. Reed Richards’ın dünyaların ölümünü izleyebilmek için en büyük icatlarından birini değiştimesi gerekiyor. Dünyaların dengesinden haberdar olan Dr. Strange ruhunu satıyor. Krallığından sürgün edilen Black Panther, Wakanda’nın Namor’un Atlantis’iyle savaşına son vermek ve Namor’un halkını katletmesinin intikamını almanın yolunu arıyor. İlluminati için artık geri dönüş yok. Günahlarının bedelini ödeyecekler.

Bu yeni Avengers, Dünya’nın yaşayabilmesi için kusursuz başka bir Dünya’yı yok etmek zorunda mı?

Avengers 5 – Uyum Sağla Ya Da Öl

avengers-5Infinity’nin ardından Captain America ve Iron Man, Avengers’ın yeni biçimini planlıyorlar.

Ama kısa süre sonra gelecekten kötü haberler getiren bir ziyaretçi tarafından yarıda kesiliyor. Kontrolden çıkmış bir gezegen doğrudan Dünya’ya doğru yol almakta. Ekip zar zor anladıkları bir çözüm bulmak için uğraşırken, zaman akışından yeni sorunlar ortaya çıkıyor. Avengers, yeniden kendileriyle karşı karşıya geliyor. Bu anlaşmazlık X-Men’le yaşadıkları kadar büyük olacak mı? Bilim Savaşları dünyaları ele geçirirken, bu zamanda savrulmuş ekibin ardındaki sır ne?

Bu iki cildin çevirisi ise Burç Üner’e ait. Hepsi de matbaadan sıcak sıcak çıkmış vaziyette sizlerle buluşmayı bekliyor. Keyifli okumalar…