Green Lantern’in Üçüncü Cildi Raflarda

green-lantern-3-ust

Arkabahçe Yayıncılık tarafından dilimize kazandırılan Green Lantern serisinde sıra üçüncü cilt olan Korkmak Yok’ta.

DC Comics külliyatındaki en önemli maceralardan biri olan Blackest Night, Brightest Day (En Karanlık Gece, En Aydınlık Gün) serisine giden yola en başından başlayan ve Yeni 52 öncesindeki maceraları bizlerle kavuşturan Arkabahçe, Green Lantern’in üçüncü cildini raflara sürdü.

Hal Jordan’ın bir kez daha dünyamızın koruyucusu olarak yüzüğünü kuşandığı serüvenlerin üçüncü cildi Korkmak Yok’un arka kapak yazısı ve tanıtım metni şu şekilde:

green-lantern-3En Büyük Green Lantern Geri Döndü

Hal Jordan yeniden dirildi ve günahlarından arındı. Şimdi ise Green Lantern, Uzay Sektörü 2814’ün koruyucusu, olarak hayatına devam etme vakti.

Ama göklerde Hava Kuvvetleri pilotu olarak dönerken bile, Jordan eski düşmanlarının yeni tehditleriyle karşı karşıya kalıyor. Ölümcül Avcı androidleri ve mutasyona uğramış Köpekbalığı şok edici biçimde geri geliyor…ancak onlar yalnızca daha büyük tehlikelerin habercileri.

Deliye dönmüş Black Hand seri cinayetler işlerken, Lantern da kendisini, canlı silah olarak satmak üzere insanları kullanmaya yönelik sinsi bir planının ortasında buluyor.

Hal Jordan geri döndü… ama asla hayal edemeyeceği bir testten geçiyor.

Çevirisini Sinan Ural’ın üstlendiği cilt 17 Haziran’dan itibaren tüm kitapçılardaki yerini alacak.