Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Catrouble

Sayfa: [1] 2 3 ... 15
1
Sinema / Ynt: İzleyip de anlamadığınız filmler
« : 18 Şubat 2014, 18:15:23 »
The Hobbit: The Desolation of Smaug :)

2
Tartışma Platformu / Ynt: Kitap (mümkünse seri) önerisi
« : 12 Eylül 2013, 13:04:51 »
Yeterince okuyacak kitabim oldu sanirjm tesekkur ederim :)

3
Güncel / Ynt: Kayıp Rıhtım tehlikeli bir oluşum!
« : 12 Eylül 2013, 11:28:34 »
Onu pokemon izleyen bir arkadaşımın kardeşi söylemişti bana. "O çocuk aptal Ömer abi" demişti. "Pikachu uçamıyor ki XXX dese anlardım". Aynen bunları söylemişti hahaha :)

Sonra bir de bunun Kurtlar Vadisi versiyonları çıktı. Adam gidip birini vuruyor sonra avukatından nasihat geliyor: "Polat Alemdar'a özendim. Dizi yüzünden ruh sağlığım bozuldu" de diyor. Adam da mahkemede aynen bunu diyor. Üstelik 1 kere de değil, birçok kere yaşandı bu olay. İnanılır gibi değil.

4
Tartışma Platformu / Ynt: Kitap (mümkünse seri) önerisi
« : 12 Eylül 2013, 10:34:14 »
Elantris'i listeye alıyorum hemen. Çok teşekkürler :)

5
Güncel / Ynt: Kayıp Rıhtım tehlikeli bir oluşum!
« : 12 Eylül 2013, 10:32:14 »
Bu konuda uzman değilim tabi ama eğer öyle düşünecek olursak o zaman dünyanın tamamen değişmesi gerekir. Bence küçük yaşlarda yerleştirilemeyen altyapının, eğitimin ve terbiyenin cezasının başka alanlara kesilmesi çok yanlış.

28 yaşındayım, 3 yaşında bilgisayarla tanıştım. O dakikadan beri şiddetin her türlüsüne gerek bilgisayar ortamında gerekse "silahçılık" bilmemnecilik adı altında karıştım (oyun olarak diyorum). Doom oynarken yaratık öldürdüm, Ultime Online'da masum ve güçsüzleri kesip eşyalarını çaldım. Kafalarını evime süs yaptım. FRP'de en sevdiğim dostlarımla savaştım. GTA'yı BF'yi DOTA'yı siz de biliyorsunuz.

Peki bunları neden anlatıyorum? O oyunlarda dünyanın en büyük kasaplarından biri olan ben, 28 yıl boyunca 1 kere bile kavga etmedim. Bir canlıya tokat atmışlığım bile yok. Benim gibi olan da birçok insan tanıyorum. Power Rangers izledim diye hiç kostüm peşinde de koşmadım. Özenmek istediğim tek kahraman Tsubasaydı onu da 1-2 denemeden sonra olamayacağını anlayarak rafa kaldırdım :)

Demek istediğim şu ki pokemon uçuyor diye bir çocuk balkondan atlıyorsa çizgi filmin günahı olduğuna emin miyiz? Acaba gerçek suçlu çizgi film mi? Neyse neden böyle dolu olupta saatlerce yazdığımı bilmiyorum :))

Not: Mit (İhsan abiydi sanırım değil mi?) yazdıklarım sana cevap gibi oldu ama yanlış anlamanı istemem. Senin de benim gibi düşündüğünü biliyorum. Sadece demek istediğim şu ki; bu yasakçı zihniyete ait hiçbir düşünceyi biraz olsun savunup acaba öyle mi dememeliyiz. Yoksa kolumuzla bacağımızı aynı anda alırlar.

Not2: İlgili konu ve son mesajım kapsamında hedef aldığım şey siyasi bir grup değil sadece haberin içeriği ve muhattaplarıdır. Lütfen mesajımı siyasi olarak algılayıp ona göre cevap vermeyin. Çünkü bu forumda en son yapmak istediğim şey siyaset ile ilgili bir tartışmaya karışmaktır.

6
Tartışma Platformu / Kitap (mümkünse seri) önerisi
« : 12 Eylül 2013, 10:20:54 »
Merhabalar,

Uzun bir aradan sonra tekrar kitap okumaya ve fantastik edebiyata gönlümün kaymaya başladığını fark ettiğimde (aynı zamanda kayıprıhtıma da aynı dönemde üye olmuştum) nereden başlasam sorusuna eskiden okuduğum ve hayran olduğum serilerle başlayayım, onları tekrar okuyayım diye karara bağlamıştım.

Salvatore'nin emin değilim ama 15-16 kitabını okudum sanırım Unutulmuş Diyarlar serisinde hala okumadığım kitaplar var ama biraz farklılık olsun diyerek Ejderha Mızrağına geçip ilk üçlemeyi okumuştum ve şimdi de Kayıp Tarihçelere başladım (her ne kadar hepsini daha önce okumuş olsam da insan unutuyormuş. Dolayısıyla sonunu bilsem bile gelişme süreci bana tamamen yeni gibi geliyor).

Yalnız özellikle Ejderha Mızrağı'nı okurken biraz sıkıldığımı daha doğrusu alışık olduğum üzere saatlerce okuyamadığımı/bağlanamadığımı hissettim. Oysaki yıllar önce açık ara en sevdiğim seriydi. Bu site sayesinde öğrendiğim John Scalzi'nin serisi ve Dresden Dosyalarını ise büyük bir şevkle okudum aynı dönemde. Neden bilmiyorum ama EM serisi şuanda bana çekici gelmiyor.

Dolayısıyla daha önce okumamış olduğum ve sizlerin şiddetle önerdiği bir seri yada birçok seriye ihtiyacım var. Zaman Çarkını düşünüyordum ama binlerce sayfalık bir senaryoya dahil olmadan önce birkaç farklı yazarı daha deneyimlemek istedim.

Buz ve Ateşin Şarkısı serisini düşünmüyorum bu arada belirteyim :)

7
Dipsiz Konak / Ynt: Mahşer - [Melekler ve Şeytanlar]
« : 11 Eylül 2013, 19:09:58 »
İstihbarat çok sağlam bu forumda :) Nereyi tutsam elimde kalıyor :D

8
Dipsiz Konak / Ynt: Mahşer - [Melekler ve Şeytanlar]
« : 11 Eylül 2013, 19:06:51 »
Tarık bizi bacadan girsek kapıdan kovuyor, kapıdan girsek pencereden atıyor. Sinsice buraya gelip ben oynamak istiyorum desem acaba farkına varıp peşime kolluk kuvvetlerini takar mı? :))

9
Güncel / Ynt: Kayıp Rıhtım tehlikeli bir oluşum!
« : 11 Eylül 2013, 19:05:51 »
Zaten haberi paylaşmamın nedeni padişah temalı çizgi filmlerle dalga geçmek değildi. Hatta Osmanlı tarihini ve özellikle Yavuz Sultan Selim'i çok severim.

Ama hükümetimizin hayal gücünü kullanan insanlara öyle bir bakışı var ki sorunu kökten çözmeyi uygun görmüş. Mazallah yarın öbür gün bir fantastik kitap okursa bu "yetkililer" fantastik edebiyatın toptan yayınlanmasını ve satılmasını iptal ettirir diye düşünmeye başladım.

11
Dipsiz Konak / Ynt: Melekler ve Şeytanlar - Demonrise
« : 09 Eylül 2013, 22:17:13 »
Ben her zaman oynarım da bizi alan yok :)

12
Beni mutlu etmedi ama itiraf edemediğim çirkin özelliklerimi bir kere daha hatırladm :D

13
Saçlarından ölüm akmasını ve sonunda kel kalmasını çıkarırsak kendimden bir şeyler buldum diyebilirim :)

14
FRP Arşivleri / Ynt: Melekler ve Şeytanlar - Angelfall
« : 06 Eylül 2013, 09:54:19 »
Oyundan önce paylaşılan videonun (Türk'ün FRP'yle İmtihanı mıydı neydi?) oyuncular üzerinde çok etkisi oldu bence  ;D

15
FRP Arşivleri / Ynt: Melekler ve Şeytanlar - Angelfall
« : 05 Eylül 2013, 16:08:17 »
Şeytan da bir melektir diyerek konuyu fena yerlere taşımayacağım :) Iustitia o halde.

Sayfa: [1] 2 3 ... 15