Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Good Life

Sayfa: 1 ... 4 5 [6]
76
Çizgi / Ynt: Karakalem-2 :)
« : 09 Mart 2011, 00:20:29 »
Ve en sevdiğim resim tabiki ikincisi biliyosun Tunç  :). Herşeyiyle mükemmel çizimin derinliği, insanı yakalayan havası
İkinci resimde özellikle kolye sanki photoshopla koyulmuş kadar güzel çizilmiş, derinlikler çok iyi. Rıhtıma da böyle çizerlerin bulaşması iyi oldu ^^
ve kesinlikle katılıyorum Amras Ringeril'e. !

77
Harry Potter / Ynt: Filmler sizi seriden soğutuyor mu ?
« : 08 Mart 2011, 23:34:52 »
Kitaplarla, filmler arasında çok fark var.
Zümrüdüanka Yoldaşlığını ele alırsak.Çocuklar sonlarda çatışmaya girmeden önce bir sürü kapıyı deniyorlar bir kaç olay da oluyor fakat film de direkt çatışmaya girdiler sonra Sirius Black öldü falan..
Felsefe Taşında ormanda geçen bazı olaylar anlatılmadı yani geçişler çok fazlaydı kitabın kurgusunu seyrelttiler.
...
Ama J.K Rowling'in kurgusunu zekasını sinema ekranına taşıyacak bir teklonojisi ve o uzunlukta bir film çekilebileceğini sanmıyorum.Hayal ettiklerimizle de uyuşmaması bu yüzden malesef..

78
Harry Potter / Ynt: Hangi Kitap En İyi??
« : 08 Mart 2011, 23:26:25 »
Seçim yapmak kolay değil tabiki de söz konusu HP olunca ama yine de en iyi kitabın Ateş Kadehi olduğunu düşünüyorum.Tabi ki de ayrı ayrı ele alırsak böyle bu böyle..
Ölüm Yadigarları!!!!

Bütün parçalar o kitapta oturdu yerine. Okul yok filan müthişti bence. Özellikle Hogwarts Savaşına bayılmıştım. Ve yazar, serinin başından beri bahsettiği herkesi kullanmıştı. Neredeyse sadece ilk bölümdeki o asacıyı bile. Cincüce filan, müthiş bir kurgu, süper bir kitap. :)

Sadece, bence evlenmeleri, düğün filan yani. Onlar da yazılsa daha güzel olurdu diye düşünmüşümdür hep. :) Artık filmde olur inşallah.
Beyaz Gölge'ye katılıyorum aksi taktirde :)

Sayfa: 1 ... 4 5 [6]