Saygı duyduğum biri şunu söylemişti : “Drizzt’in hikayelerinde çok sık kullanılan bir benzetme vardır : ‘girdap gibi dönen palalar’. Drizzt’in palaları girdap gibi döndüğü ve önüne geleni kesip attığı için artık hikayelerde ilginçlik kalmamıştır. Drizzt her macerasında palalarını girdap gbi döndürecek; ork kesecek, drow kesecek, lich kesecek, kesecek de kesecektir. Bir Loth’u kesmediği kaldı.”
Bu sözlerim belki de beni hedef tahtası haline getirecek fakat birinin söylemesi gerek.Alıntı yapılan: ryuk - 12 Aralık 2013, 21:23:43Saygı duyduğum biri şunu söylemişti : “Drizzt’in hikayelerinde çok sık kullanılan bir benzetme vardır : ‘girdap gibi dönen palalar’. Drizzt’in palaları girdap gibi döndüğü ve önüne geleni kesip attığı için artık hikayelerde ilginçlik kalmamıştır. Drizzt her macerasında palalarını girdap gbi döndürecek; ork kesecek, drow kesecek, lich kesecek, kesecek de kesecektir. Bir Loth’u kesmediği kaldı.”Salvatore Drizzt'ten epey ekmek yedi, daha da yemeye niyetli gibi görünüyor. Drizzt'i adeta bir süperkahraman haline getirdi ve seriyi uzattıkça uzatıyor. Ama ben bu yaptığını doğru bulmuyorum.
İlk üçleme dışında 'gerçekten' okunmaya değer bi Drizzt macerası var mı gerçekten merak ediyorum aslında.