The X-Files Sahiden De Geri Dönüyor!

x-files-header

Tüyler ürpertici, merakta bırakan, gizemli atmosferiyle geceleri uykumuzu kaçıran ama bir o kadar da sevdiğimiz paranormal-polisiye dizi The X-Files televizyona geri dönüyor!

Hatırlayacağınız üzere bu ayın başlarında efsanevi dizi The X-Files’ın geri dönebileceğini, ufukta böyle bir ihtimalin bulunduğunu sizlere duyurmuştuk. Ve ne mutlu ki, bu haberin üzerinden çok geçmeden müjdeli haberimizi aldık: The X-Files sahiden de geri dönüyor!

Fakat tam bir sezon olarak değil, sınırlı sayıda bölümle titretecek bizleri bu kez. 6 bölüme dağılmış 6 farklı hikayede Mulder ve ortağı Scully’nin yepyeni gizemlerin peşinde koşmalarını izleyip “inanmak isteyeceğiz.”

Dizinin hem senaristi hem de yapımcısı olan Chris Carter dizinin bitişinden bu yana geçen süreyi bir reklam arası olarak görmek gerektiğini, bu zaman zarfında dünyanın sadece daha da ilginçleştiğini ve bunun da yeni hikayeler için harika olduğunu söyledi.

Fox yapımcılığında çekilecek yeni bölümlerin çıkış tarihiyle ilgili bir bilgi maalesef şimdilik yok ama büyük ihtimalle gelecek seneyi beklememiz gerekecek. Olsun, bekleriz!

O tüyler ürpertici jenerik müziği kafanızda çalmaya başladı bile öyle değil mi?