Muppet Show Geri Dönmeye Hazırlanıyor!

the-muppet-show-header

90’lı yılların başlarında ülkemizde de gösterilen ve bir nesle unutulmaz hatıralar kazandıran meşhur mu meşhur, eğlenceli mi eğlenceli, kaçık mı kaçık televizyon gösterisi The Muppet Show yeniden perdelerini açmaya hazırlanıyor.

Kurbağa Kermit, Miss Piggy, Gonzo, Animal ve diğerleri… Hepsi de birbirinden çılgın bu kuklaların yıllar yıllar önce bize attırdığı şen kahkahaları kim unutabilir ki? İsveçli şefin anlaşılmaz laflarla mutfağında sebep olduğu felaketler, bugün bile dilimizden düşmeyen Mannah-Mannah şarkısı, Luke Skywalker’ın konuk olduğu efsane bölüm… ve tabii ki locadaki memnuniyetsiz moruklar!

İşte bu unutulmaz televizyon gösterisi bunca yıl sonra perdelerini tekrar açmaya hazırlanıyor. En azından şu sıralar birlikte örnek bir bölüm hazırlamakta olan iki senarist Bill Prady (The Big Bang Theory) ve Bob Kushell’in (3rd Rock From the Sun) amacı bu. Mayıs ayında ABC televizyonu yetkililerine sunulacak örnek bölüm beğenildiği takdirde eski dostlarımız çılgınlıklarına kaldıkları yerden devam edecekler.

Dileriz ABC yetkilileri Statler ve Waldorf (locadaki iki moruk) kadar memnuniyetsiz kimseler değildir de bu proje hayata geçer ve bizim kanallarımızdan bizim kafamızdaki biri de bu şovu evlerimize kadar ulaştırır. Çünkü müziği çalmaya başlamanın, ışıkları yakmanın ve bu gece Muppet Show’da Muppetlarla buluşmanın vakti çoktan geldi de geçiyor.