Constantine Dizisi Resmen İptal Edildi

constantine

John Constantine’in bahtsızlığı dizisine de yansıdı. NBC kanalı uzun zamandır ortada dönen söylentileri doğruladı ve dizinin ikinci sezonunun iptal edildiğini resmen açıkladı.

Geçtiğimiz kasım ayından beri Constantine dizisinin devam etmeyebileceğine dair duyumlar alıyorduk. Ancak hem çizgi-romanın hem de dizinin sevenleri bunun gerçekleşmemesi için Twitter başta olmak çeşitli platformlarda imza kampanyaları başlatmıştı.

Aslında her şey umut verici gidiyordu, hatta NBC diziye olan ilgiyi arttırmak için Constantine’in maceralarını online olarak izlenebilir hâle bile getirmişti.

Ancak görünen o ki bu çabalar istenen sonucu vermedi ve kanal yetkilileri bugün itibariyle dizinin ikinci sezonunun iptal edildiğini resmen açıkladı.

Bununla birlikte Entertainment Weekly’nin yayınladığı bir habere göre Warner Bros. cephesi mücadeleyi bırakmaya o kadar hevesli değil. Constantine’in maceralarını yayınlamayı kabul edecek başka bir kanal arayışına giren yetkililer, kahramanımızın bir yıl daha televizyonda boy gösterebileceğini “umduklarını” söylediler.

Siz ne düşünüyorsunuz? Sevgili Constantine’e biraz haksızlık edilmedi mi sizce de?