Suicide Squad’dan Önce Arrow’un Harley Quinn İçin Planları Vardı. Fakat Müdahale Geldi

harley-quinn-arrow

Arrow’un 3. sezonunu siz de zayıf mı buldunuz? Yapımcılar o eksik parçanın Harley Quinn olduğunu düşünüyor. Üstelik onunla ilgili “büyük” planları varken Suicide Squad engeline takılmışlar.

Arrow’un ikinci sezonunda Harley’nin ucundan görünmesiyle birlikte herkes ayağa kalkmıştı. Dizinin en unutulmaz anlarından biriydi bu, hiç şüphesiz. Ancak sonra bir şeyler ters gitti ve çoğu hayran üçüncü sezonu benimseyemedi. Arrow’un yapımcıları bu eksiği planlarından çıkarmak zorunda kaldıkları Harley’ye bağlıyor.

Londra’daki MCM etkinliğinde yapılan açıklamaya göre, yapımcıların Harley Quinn için “büyük” planları vardı. Fakat sonra ne oldu? Bakın kendileri durumu nasıl açıklıyor:

Harley için büyük planlarımız vardı. Ama DC yöneticilerinden geldiğini düşündüğüm bir dayatmayla bunu bırakmamız istendi. Yani biz o alaycı, iki yandan yapılmış at kuyruğu saçlara ve ARGUS kostüme sahiptik, ama onu hiç göremeyeceğiz. Harley’yi ARROW’da görmek isteriz, fakat bu hiçbir zaman olmayacak.

Suicide Squad işleri bir hayli bozmuş gibi görünüyor. Ne dersiniz? Üçüncü sezonda Harley’yi görebilseydik dizi daha farklı olur muydu sizce?