Sherlock’un Noel Özel Bölümünden İlk Görsel Yayınlandı

sherlock noel

BBC’nin dünyadaki en sabırlı hayran kitlesine sahip dizisi Sherlock’un yıl sonunda yayınlanacak Noel özel bölümünden ilk resmi fotoğraf yayınlandı!

Sherlock’u özlediniz mi?

“Eveeet” diye çığlık attığınızı duyar gibiyiz. Ama fazla heyecanlanmayın, sizlere dizinin yeni sezonundan bir haber getirmedik. O konu hala belirsizliğini koruyor malesef. Şimdilik sadece en erken 2017’de geleceğini biliyoruz.

Ama dördüncü sezonu beklerken bizleri bir hayli oyalayacak bir şey var önümüzde: Noel özel bölümü.

Çekimlerinin geçtiğimiz şubat ayında yapılan Noel özel bölümü hakkında şimdiye kadar yayınlanan set fotoğrafları dışında elimizde herhangi bir bilgi yoktu. Sadece fotoğraflardan anlaşıldığı üzere bölüm viktorya döneminde geçeceğe benziyordu. Ama bu durum resmi olarak henüz onaylanmamıştı.

Dün BBC One kanalının Twitter üzerinden paylaştığı ilk resmi promo görseli ise bu durumu onaylar nitelikte. Yayınlanan fotoğrafta Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman’ı 1800’ler kıyafetleri içinde görüyoruz. Bu da demek oluyor ki Noel özel bölümü kesin olarak viktorya döneminde geçecek.

Fakat Steven Moffat’ın daha önce belirttiği gibi bu bölümün önceki sezonlarla bir bağlantısı olmayacak. Dizinin devamlılığını etkilemeyecek bir biçimde apayrı bir hikaye anlatacak.

Noel özel bölümü için henüz net bir tarih yok, fakat Aralık ayı içerisinde yayınlanması planlanıyor. Artık fotoğraflarda gelmeye başladığına göre bir fragman bekliyoruz, değil mi sevgili “Sherlocked”lar?