Muppet Show’un ABC Kanalını İkna Eden Harika Sunumu

the-muppets

Ve olan oldu! ABC yetkilileri kendilerine sunulan örnek bölümü o kadar beğendiler ki Muppet Show’un yeniden çekilmesi için düğmeye tereddüt etmeden bastılar. Muhtemelen gülmekten yaşaran gözlerle ve ağrıyan karınlarla…

Sitemizin takipçilerinin hatırlayacağı üzere geçtiğimiz nisan ayında Bill Prady (The Big Bang Theory) ve Bob Kushell’in (3rd Rock From the Sun) yeni bir Muppet Show çekmek için ABC’ye başvurduğunu ve her şeyin sunacakları örnek bölüme bağlı olduğunu sizlere aktarmıştık. Neyse ki korkulan olmadı ve milyonlarca büyümüş de küçülmüş hayranı olan TV programı için yeşil ışık yakıldı. Hem de kendisinden bekleyeceğiniz tüm özelliklerle!

Öncelikle tüm Muppetlar geri dönüyor. Miss Piggy de dahil! Kendisini ikna etmek bir hayli zor olmuşa benziyor ama olsun… Karakterler, davranışları, seslendirmeleri ve kendilerine özgü esprileri de bizlerle! Üstelik her bölümde ünlü birini konuk etme âdetleri de devam edecek.

Ama durun… böyle anlatmakla olmuyor. En iyisi mi siz Comic Con’daki yoğun ısrarlar üzerine genel izleyicilerle paylaşılan videoyu kendi gözlerinizle izleyin.

Muppet Show önümüzdeki sonbahar aylarında her salı ABC Network’te yayınlanacak. Darısı (lütfen dublajsız ve altyazılı bir şekilde) başımıza!