Savaşçı Prenses Zeyna “Gerçekten” Geri Dönüyor!

zeyna

Önce dönüyor dendi, sonra Lucy Lawless (Zeyna) söylenti olduğunu belirtti. Sevindik, üzüldük ve şimdi… NBC gerçekten de diziyi geri getiriyor!

Sizlere daha önceki haberimizde verdiğimiz bilgiler gerçeğin ta kendisi olarak onaylandı. Evet, NBC Zeyna: Savaşçı Prenses’i (Xena: Warrior Princess) geri getiriyor! Evet, şu anda senarist arayışındalar. Peki ya kalbimizin tek ve gerçek Zeynası Lucy Lawless ne olacak?

Öncesinde gelin, NBC başkanı Bob Greenblatt’ın resmi açıklamasına göz atalım:

Evet, Zeyna’nın yeniden çekiminde ilk aşamalardayız ve senarist arıyoruz. Bunu gerçekleştirmek istiyoruz.

Dizinin bir devam olacağını sanmıyorum, ama henüz o kadar yol almadık. Bence o [Zeyna] harika bir karakter ve biz de onu nasıl yeniden hayata geçtireceğimizi keşfetmeliyiz.

Köklere sadık kalın, canımızı yiyin diyorum ben de o zaman.

Peki Lucy Lawless sorulduğunda ne diyor NBC başkanı? Şöyle,

Eğer varlığı, çizdiğimiz gidişatı gölgelemeyeceğini düşünürsek Lucy’nin bunun bir parçasını olmasını çok isteriz. Zeyna’yı oynamazsa şovun nasıl bir parçası olur bilemiyoruz ve bunun bizim gideceğimiz yolun kendisi olduğundan emin değilim.

Ya Zeyna ya hiç?

Lucy Lawless daha önceki haberimizde yeniden Zeyna olmaya dair duyduğu heyecanı paylaşmıştı. Fakat sonrasında, yine Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, dizinin gerçekten bir parçası olmadığını ve söylenti olduğunu söylemişti.

Bu gelişmeler ve açıklamalardan sonra bakalım Lawless nasıl bir açıklama yapacak. Çünkü şu an herkesin gözü kulağı onda!

NBC diziyi 2016’da ekranlarımıza konuk etmek istiyor. Tarih de bir hayli yakın anlayacağınız. Bakalım gelen gideni aratacak mı?