Shannara Günlükleri Dizisinin İlk Resmi Fragmanı Yayınlandı

shannara-dizi-ust

Teen Wolf ve Scream ile dizi film alanında büyük bir başarı yakalayan MTV şimdi de gözünü Shannara Günlükleri’ne dikti.

Ülkemizde bir dönem İthaki Yayınları tarafından basılan ve kendine has bir hayran kitlesi bulunan Shannara Günlükleri’nin çok yakında karşımıza bir televizyon dizisi olarak çıkacağı daha önce de duyurulmuştu. Çekimleri uzun zamandır devam eden yapımın ilk fragmanı geçtiğimiz gün MTV’de düzenlenen Video Music Awards 2015’te nihayet görücüye çıktı.

Dizinin kadrosunda John Rhys-Davies (Yüzüklerin Efendisi’nde Gimli, Indiana Jones’ta Salah) ve Manu Bennet (Hobbit’te Azug The Defiler) gibi tecrübeli aktörlerin yanı sıra (tıpkı diğer MTV yapımlarında olduğu gibi) göreceli olarak daha az bilinen oyuncular da yer alıyor. Baş karakterlerimizden Eretria rolünü Ivana Banquero (Pan’ın Labirenti), Amberle rolünü Poppy Drayton (Where Calls the Heart) ve Wil rolünü de Austin Butler (The Carrie Diaries) canlandıracak. Ayrıca yazar Terry Brooks da dizide bizzat yer alacak. Fragmanla birlikte yayınlanan tanıtım yazısı ise şöyle:

Medeniyetimizin yok oluşundan binlerce yıl sonra geçen bu hikâyede Dört Kara’yı yok etmek isteyen bir İblis Ordusu’nu durdurmak amacıyla serüvene atılan Elf Prensesi Amberle; yarı-elf, yarı-insan Wil ve insan Eretria’nın başından geçenlere şahit olacağız.

Yayınlanan resmi fragman, geçtiğimiz aylarda Comic Con 2015’te gösterilen videonun büyük bir kısmını da içinde barındırıyor. Yapımın yönetmenliğini Jonathan Liebesman (Ninja Kaplumbağalar 2014), yapımcılığınıysa Jon Favreau (Iron Man 1&2) üstleniyor.

Dizinin ilk bölümünün 16 Ocak 2016’da yayınlanması planlanıyor.