Söylenti: Bir Sonraki Batman Filmi Red Hood’u Konu Alabilir

batman-under-the-red-hood-ust

Batman v Superman’den sonra çekilecek olan Kara Şövalye filminin Bruce Wayne’in hayatındaki en trajik olaylardan birini işleyebileceği söyleniyor.

DC’nin sinematik evreni bu aralar bir hayli hareketli günler geçiriyor. Önümüzdeki yıl gösterime girecek olan Batman v Superman: Dawn Of Justice ile birlikte (Justice League’in kuruluşuna yapılan göndermeye dikkat) Wonder Woman, Suicide Squad, Aquaman, Shazam, Green Lantern, Flash ve iki Justice League filmi başta olmak üzere pek çok süper kahramanı beyazperdede arka arkaya izleme fırsatı yakalayacağız.

DC’nin film takvimi 2020’ye kadar dolu dersek ne demek istediğimizi daha iyi anlarsınız sanırım. Bununla birlikte tüm bu isimlerin arasında eksikliği çekilen iki film var: Man Of Steel 2 ve yeni Batman. Yani en ikonik iki kahramanın solo filmleri…

Son zamanlarda Man Of Steel 2’ye dair bazı haberler almaya başlamıştık, fakat Ben Affleck tarafından yönetileceği bilinen yeni Batman serisiyle ilgili hiçbir gelişme yoktu. Bugüne dek… Çünkü Joblo’nun yaptığı özel habere göre yeni filmde bizleri Red Hood’un hikâyesi bekleyecek.

[stextbox id=”custom” caption=”Under The Red Hood İçin Spoiler Uyarısı” collapsing=”true”]

Çizgi romanları okuyanlar Red Hood’un kim olduğunu gayet iyi biliyor elbette. Joker tarafından levyeyle dövülerek öldürüldüğü zannedilen, ama yıllar sonra kafayı üşütmüş bir hâlde geri dönen ikinci Robin Jason Todd’un ta kendisi… Batman tarafından kaderine terk edildiğini düşünen Jason’ın bu yeni filmde Gotham’ın yeraltı dünyasına çeşitli saldırılar düzenleyerek Batman ile Joker’i karşı karşıya getirmeye ve ikisini de öldürmeye çalışacağı söyleniyor. Yani filmde Joker de olacak. Jason’ın çizgi romanlara uygun olarak ikinci Robin olacağı ve dolayısıyla filmde Nightwing’i de göreceğimiz söylentiler arasında yer alanlardan.

Tabii bu açıklamalar beraberinde pek çok soru işaretini de getiriyor. Riddle me this: Joker’i yine Jared Leto mu oynayacak? Eğer öyleyse Suicide Squad filminde Robin’i ya da Nightwing’i de görecek miyiz? Bir sonraki Batman filmi “Death In The Family” hikâye örgüsünü de mi içerecek? Sorular, sorular…

Batman v Superman: Dawn Of Justice, 25 Mart 2016 tarihinde gösterime girecek. Bununla birlikte Man Of Steel 2 ile yeni Batman’in tarihleri henüz açıklanmış değil. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.