Batman / Superman Cilt 1: Dünyalar Arası Çıktı

dunyalar-arasi-1-ust

JBC Yayıncılık, iki ebedi dost Batman ile Superman’i bir araya getiren Dünyalar Arası adlı macerayla karşımızda.

Kripton’un oğlu, Çelik Adam Superman ile Gotham’ın amansız koruyucusu Kara Şövalye Batman’in dostluğu en az çizgi roman tarihi kadar eskidir. Bu ikiliyi pek çok kez omuz omuza çarpışırken gördüğümüz gibi karşı karşıya kaldıkları durumların sayısı da hiç yabana atılacak gibi değildir hani…

Batman / Superman Cilt 1: Dünyalar Arası’ndaysa Yeni 52 serisinin âdeti olduğu üzere bir kez daha en başa, bu iki kahramanın dostluk köprülerini henüz kurmadıkları bir zamana gidiyoruz. Maceramızın konusu ve arka kapak yazısı şöyle:

dunyalar-arasi-1Dostluklarından, Justice League ve Darkseid’dan, hatta Superman henüz uçmayı öğrenmeden önce Batman ve Superman, düzenbaz bir tanrıça tarafından başka bir dünyaya gönderilirler. Çoğu şeyin aynı olduğu ama aynı olmayan şeylerin tehlikeli bir şekilde farklı olduğu bu acayip paralel dünyada, Dünya’nın en büyük iki kahramanı ilk kez bir ekip olmak zorundadır. Ama eve dönebilmek için aynı zamanda Dünya 2’nin en büyük kahramanları, Batman ve Superman ile de işbirliği yapmaları gerekmektedir…

GREG PAK, JAE LEE, PAULO SIQUEIRA, BEN OLIVER ve YILDIRAY ÇINAR gibi çizgi roman dünyasının süper starlarının yaratıcılığını üstlendiği BATMAN / SUPERMAN: DÜNYALAR ARASI cildinde, yeryüzünün en büyük iki kahramanı ilk tanışmalarından en zor saatlerine kadar başrolü paylaşıyor.

Bu ciltte BATMAN / SUPERMAN serisinin #1-4 arası sayıları ve JUSTICE LEAGUE #23.1: DARKSEID bir araya getirilmiştir.

Çevirmenliğini Emre Taşkıran’ın, çeviri editörlüğünü Aslı Dağlı ile Banu Erdoğdu’nun, genel editörlüğünüyse İlke Keskin’in üstlendiği Batman / Superman Cilt 1: Dünyalar Arası önümüzdeki haftadan itibaren, 12 Şubat’ta raflardaki yerini alacak.

Dilerseniz ön okumasına hemen buradan ulaşabilirsiniz.