Time After Time’dan İlk Fragman

time-after-time-ust

H.G. Wells ve Karındeşen Jack’i bir araya getiren TV dizisi Time After Time ilk fragmanıyla göz dolduruyor.

Geçtiğimiz şubat ayında yapım aşamasında olduğunu öğrendiğimiz Time After Time dizisi, ABC kanalının yayınladığı ilk resmi fragmanla görücüye çıktı. Dizinin başrollerini zaman makinesini icat eden ama romanını henüz yazmayan H.G. Wells (Freddie Stroma) ile Karındeşen Jack (Josh Bowman) paylaşıyor.

Karındeşen Jack, Wells’in bir doktor tanıdığı olarak çıkıyor karşımıza. Arkadaşının zaman makinesini icat ettiğini öğrenen seri katilimiz geleceğe giderek polislerin elinden temelli kurtuluyor (Neden hiç yakalanmadığına dair zekice bir açıklama). Wells de hatasını telafi etmek için onun peşine düşüyor ve ikili kendilerini günümüzde, 2016 yılının Manhattan’ında buluyor.

Karındeşen Jack dünyanın ne kadar zalim bir yer hâlini görüp neşelenirken Wells ise genç bir kadına âşık oluyor. Ne yazık ki kızımız 3 gün sonra Jack tarafından öldürülecektir. Böylece Wells’in seri katili durdurmak için ikinci bir sebebi daha oluyor.

Time After Time ilk kez 1979’da Karl Alexander’ın aynı adlı romanından sinemaya uyarlanmıştı. Şimdiyse TV dizisi olarak izleyeceğiz kendisini. Tek bilmediğimiz bunun şey ne zaman olacağı…