Korku Çizgi Romanı “Outcast” Raflarda!

outcast-banner

Robert Kirkman’ın The Walking Dead’den sonra en çok ses getiren eseri Outcast, sonunda dilimize çevrildi ve raflardaki yerini aldı!

Daha önce hem dizisini hem de Türkçeye çevrildiğini duyurduğumuz Outcast çizgi romanı, Arkabahçe Yayıncılık etiketiyle piyasaya çıktı. The Walking Dead’in de yazarı olan Robert Kirkman’ın yine en az onun kadar ses getiren bu eserinde korku ve gerilim öğeleri daha ön planda yer alıyor.

Paul Azaceta’nın harika çizimlerini Elizabeth Breitweiser’ın renklendirdiği eseri dilimize kazandıran isimse Cem Demirkan.

Ülkemizde eksikliğini çektiğimiz korku türündeki çizgi romanların eksikliğini giderecek olan Outcast’ın ilk cildinin tanıtım bülteni ise şu şekilde:

The Walkıng Dead’in Yaratıcısı Robert Kirkman’dan Yeni Bir Korku Serisi! outcast

Kyle Barnes, hayatı boyunca yaşadığı talihsizliklerin kaynağının iblisler olduğunu öğrenince bunun nedenini öğrenmeye koyulur. Fakat bu uğurda öğrenecekleri, dünya üzerindeki hayatın sona ermesine neden olabilecek kadar tehlikelidir. Kirkman & Azaceta tarafından yaratılan Outcast #1-6 sayıları bir araya getirilmiştir.

Hazır dizisi de televizyonda boy göstermeye başlamışken bu maceralara atılmak için iyi bir zaman. Keyifli okumalar…