Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Shinigami

Sayfa: [1] 2 3 ... 9
1
Çizgi & Anime / Ynt: En Son İzlediğiniz Anime?
« : 20 Mart 2016, 23:00:55 »
Haikyuu izledim en son. Spor animelerine eskiden ilgi duymazdım fakat son zamanlarda oldukça ilgimi çekiyor. İzlerken hem gaza getiriyor, cesaret veriyor ve eğlendiriyor da. Yani sadece spor olarak bakıyordum önceden fakat içinde birçok konuya değiniliyor. Öyle boğucu derecede yoğun duygusallıktan ibaret değil, belli bir kurgusu var. Herkesin kendini daha ileriye taşımak için bir amacı var. Sırada sanırım Slam Dunk ve One Outs'a bakacağım. Haikyuu ile beraber Hajime no Ippo animesini de şiddetle tavsiye ederim.

2
Çizgi & Anime / Ynt: En Son İzlediğiniz Anime?
« : 17 Kasım 2015, 01:56:12 »
One Punch Man.

Yepyeni bir anime, mangası da yeniden uyarlandı zaten. İlk manga çizimleri cidden kötüydü. Gerçekten kaliteli bir mizahı olan, kaliteli bir komedi animesi yapmış adamlar. Her izleyişimde karnıma ağrılar giriyor gülmekten. Tavsiye ediyorum. :D

3
Kurgu İskelesi / Ynt: Sabah Haberleri
« : 17 Kasım 2015, 01:50:44 »
Post-apokaliptik bir filmden sahne izlemiş gibi oldum. Başarılı olmuş, çok beğendim. Fallout atmosferini hissettirdi yazı. Spikerin mizacını, muzip tavrını sevdim. Adamın veda ediş şekline bayıldım. Eline sağlık ^^

4
Kurgu İskelesi / Ynt: Yarınya
« : 07 Ocak 2014, 22:17:26 »
Uzun zamandır öykülerinizi okumuyordum, yine muzip anlatım tarzınızla kırıp geçiren bir öykü yazmışsınız. :D Okurken hem eğlendim hem düşündüm. Teknoloji ilerledikçe manevi değerlerin de azaldığını, gelecek üzerine örneklerde daha net görüyoruz. Eskiden mektuplaşmak vesaire yaygınken, şimdi olayın sms ve e-postalara dökülmesi gibi. Öte yandan dönek bir gezegen istenmemesine çok güldüm. :D

Alıntı
Fikir birliğine vardığımız ikinci nokta, kahrolası yerçekiminden ve bize dayattığı sınırlamalardan sonsuza dek kurtulma arzumuzdu. Uçmak için jet topuklu çizmelere, anti-Newton haplarına, zar kanatlı pırpır-mobillere ve buna benzer şeylere bağlı kalmak istemiyorduk artık.
Ve burada kafama takılan bir kısım var: "anti-Newton hapları". Buradan anladığım kişi bu hapları içerek yer çekimine karşı hareket edebiliyor. Yer çekimi, insana bağlı değil gibi bir soru oluştu kafamda. Anti Newton sıvısı ile de bağ kuramadım. Açıklarsanız sevinirim. :)

Ve öyküyü ders verici cümlelerle etkili noktalamışsınız, elinize sağlık. :)

5
Dipsiz Konak / Ynt: Melekler ve Şeytanlar - Demonrise
« : 10 Eylül 2013, 20:53:20 »
Ira kapılmış, Avaritia alayım ben de madem. :P Nolacak bakalım. Akışına bırakacağım artık, siz yine de kalkanlarınızı alın. :D

6
Dipsiz Konak / Ynt: Melekler ve Şeytanlar - Demonrise
« : 10 Eylül 2013, 18:04:24 »
Acemi grubundayım. Bu akşam 21.00 oyununa katılabilirim. İyi olacağımın garantisi yok, o yüzden mutlaka kalkanlarınızı yanınızda bulundurun. :D Neler olacak oynayıp görelim.

7
FRP Arşivleri / Ynt: Melekler ve Şeytanlar - Angelfall
« : 06 Eylül 2013, 22:47:35 »
Sonraki oyun tarihini sabırsızlıkla beklemekteyim. :D Daha önce bir defa Frp oynamıştım o da birkaç yıl önceydi. Yani ilk defa oynayacaklardan farkım yok pek, o yüzden ilk oyunu olanların güzel oyun çıkardığını görmek cesaretlendirdi. Çünkü oyunu batırmak en korktuğum şey. :D

8
Dipsiz Konak / Ynt: Melekler ve Şeytanlar
« : 03 Eylül 2013, 15:24:35 »
Kesin bir tarih verirseniz çok güzel olur. ^^

9
Düşler Limanı / Süs Hapishanesi
« : 26 Ağustos 2013, 00:02:58 »
Kuş besleyen insanların kuşları kafese hapsedip, onları kafeslerinde öterken izlemesine anlam veremiyorum. O orada keyfinden ötmüyor orada, kurtuluş çığlıkları atıyor belki çaresizce. Fakat kim işine nasıl geliyorsa öyle algılıyor genelde.

Her zaman dediğim gibi empati kurmak lazım. Büyük bir kuşun sizi bir kafese hapsettiğini ve sizin o halinizi zevkle izlediğini düşünün. Tamam, komik oluyor düşününce belki ama kimsenin demir parmaklıklar ardında birisinin kendisini süs misali izlemesinden hoşlanacağını düşünmüyorum. Arada evde dolaşıyor falan olsa bile, diğer kuşların özgürlüğünü tadamayacak, diğer kuşlar gibi gökyüzünde süzülemeyecek, hayvanın doğası mahvolacak. O yüzden eve tıkışmış kuşlar firar ettiği zaman seviniyorum. Özüne erişiyor kuş. Sahipleriyse üzülüyor. Üzülmelerini içten değil bencilce buluyorum. Kuşun özgürlüğü adına sevinmelerini beklemiyorum tabi, kendileri için hapseden onlar çünkü. Süs eşyası mı o yahu? Kuş muamelesi göremiyor, kuş bakışı bakamıyor etrafa o evde. Süs hapishanesi. Evet, böyle demek daha doğru galiba.

Her şey yerinde güzeldir, ait olduğu yerde…

Bir puzzle’ın parçalarını birleştirirken, nasıl başka bir puzzle’ın parçaları ile uyduramıyorsak, doğanın parçalarında da aynı şey geçerli.

10
Dipsiz Konak / Ynt: Melekler ve Şeytanlar
« : 21 Ağustos 2013, 22:47:19 »
Önümüzdeki Pazartesi ben de uygunum.

11
Dipsiz Konak / Ynt: Melekler ve Şeytanlar
« : 17 Ağustos 2013, 00:58:16 »
Ben bu haftasonu ve önümüzdeki Perşembe günü müsait değilim. Bir sonraki Pazar ise belirsiz. Belirttiğim günler dışında hep müsaitim. :)  İlk bizim gruptan başlanacakmış galiba, oyunu sabırsızlıkla bekliyorum. :D

12
Çizgi Roman & Manga / Ynt: Fullmetal Alchemist
« : 14 Ağustos 2013, 22:02:41 »
Güzel kombinasyon, havalı durmuş. Serinin de havası ayrı. :D Merakla bekliyoruz.

13
Oyunlar / Ynt: Monochroma - Savulun! Türkler Övgüyle Geliyor
« : 14 Ağustos 2013, 22:00:59 »
Limbo'yu andırıyor görseli fakat demoyu oynadıktan sonra oyunun kendine has çizgisini gördüm. Oynanış şekli ve atmosferi benzer olsa da birbirinden bayağı farklılar. Tamamen Türk yapımı bir oyun olması da ayrı bir gurur kaynağı. Ve bağış yapan herkesin adının Credits kısmında yazılacak olması ise güzel bir jest. Tamamlanmış halini merakla beklemekteyim. Bayağı profesyonel olmuş. :)

14
Eğlence & Mizah / Ynt: Matematik Ve Bir konu sevmek :D
« : 10 Ağustos 2013, 22:47:57 »
Teoremler olmadıkça uygulama, işlem oldukça matematik güzel. :D

Ah... Mantık konusunu hatırlayınca lise anılarım depreşti:
İşte o konuyu, en kek konulardan biri diye hor gördükleri bir gün hocalarının çantasından çıkan pembe renkli, eskilikten sayfaları sararmış, kopmuş 'Soyut Matematik' adlı kitapla lise dünyalarının alt üst olacağının sinyalleri verilmişti.
Soyut Matematik dersini ilk gördüğümde Mantık'la yeniden karşılaştığım zamanki an geldi aklıma, hüzün ve limon yediğim zamanki ekşilik yansımıştı yüzüme. Mantığı eskiden de sevmezdim, hala sevemedim.

Ve benim de en sevdiğim konular arasında Logaritma. :P
Türev, integrali de seviyorum. :D Yapamadığım sorular olduğu zaman anlık kin ve nefret beslesem bile. :P

15
Dipsiz Konak / Ynt: Melekler ve Şeytanlar
« : 09 Ağustos 2013, 01:15:51 »
Pek tecrübem yok FRP tipi oyunlarda, Amaç kısmında yazılandan cesaret ederek katılmak istedim, bir yandan da bu oyunu merak ediyorum, güzel olacağa benziyor. Katılmak isterim.

Dip Not: Kararlaştırılan tarihe uymazsam yedeğe bırakılmak isterim Legend gibi. Umarım kararlaştırılan tarihe uyarım.

Bu da kaleye mum dikerkenki halim :P

Spoiler: Göster

Sayfa: [1] 2 3 ... 9