Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Wanderer

Sayfa: 1 ... 94 95 [96]
1426
Harry Potter / Ynt: Dobby Dönüyor!
« : 19 Aralık 2009, 15:17:41 »
ama hatırladığıma göre ölecek:'(

Evet.. Hatta Harry onu gömdükten sonra büyücü bankasında görevli bi cini sorguya alıyordu..

1427
Düşler Limanı / Ynt: Bence Bu Aşktır
« : 19 Aralık 2009, 15:03:53 »
Vay be.. Bence de aşk budur...

1428
Evet haklısın o yüzden Griphook, Dean, Luna ve Ollivander'ın esir olduğu yerde kendileri gidemediler Dobby gelebildi o da ev cini olduğu için. Ama orda olaylar o kadar heyecanla gelişiyor ki hiç dikkat etmedim :D

Rowling de senin gibi heyecandan dolayı yapmıştır belki de bu hataları.. :)

1429
Harry Potter / Ynt: Ozan Beedle'ın Hikayeleri
« : 19 Aralık 2009, 14:57:36 »
Harika bi kitaptı... Gerçekten güzel hikayeler :) En çok sevdiğim de "İyi Kader Çeşmesi."

1430
Çizgi & Anime / Ynt: Favori Anime Karakteriniz?
« : 19 Aralık 2009, 14:55:11 »
The Last Airbender - Sokka  tek geçerim ;)

1431
Ütopya/Distopya / Ynt: Fahrenheit 451
« : 19 Aralık 2009, 14:49:22 »
Hmm.. Güzel görünüyor bi bakmak lazım..

1432
Çizgi / Ynt: Obje çalışmaları
« : 19 Aralık 2009, 13:19:09 »
Sonuncu nedir ? Bir tuzluk galiba...

1433
Düşler Limanı / Ynt: Benim gibilerin sonu...
« : 19 Aralık 2009, 13:17:29 »
Elerki ;

Önerin için teşekkür ediyorum, gerçekten aklıma gelmemişti... Hemen ilk yazımı yükleyerek başlıyorum işe.. Zararın neresinden dönsen kârdır derler....

1434
Düşler Limanı / Ynt: Benim gibilerin sonu...
« : 19 Aralık 2009, 13:09:30 »
Herkes kendisini baş rol oyuncusu zanneder... Belki gerçekten de baş rol bir gün biz oluruz :)

1435
Şişedeki Mısralar / Ynt: Biliyordum Gideceğini...
« : 19 Aralık 2009, 13:01:20 »
Alıntı
Gözyaşlarım akarken yerlere,
Yağmurla birleşti her bir yaş.
Sordum kendime bu acıyla ne yaparım?
Bulamadım çözümü öleceğimi sandım.
Ama yine de biliyordum gideceğini...

Bu kıtaya bayıldım.. Çok güzel yazıyorsun gerçekten :)

1436
Düşler Limanı / Ynt: Benim gibilerin sonu...
« : 19 Aralık 2009, 12:59:35 »
Oldukça güzeldi. İlginç bir konu ama çok yerindeydi. İçinde çeşit çeşit duygular sezdim okurken. Çok güzel olmuş, tebrik ederim. Başka çalışmalarını da göreceğimizi umuyorum. :)

Ya, aslında yazılarımın çoğu silindi anakartım yandıktan sonra bilgisayarcı elim değmişken format da atayım demiş... Adam iyilik yaptı güya ama yazılarımdan geriye eser kalmamış. Bu yazıyı dün gece yazdım ve bundan sonra yazdıklarım da hep yeni yazılar olacak, Beğenmene sevindim :)

1437
Düşler Limanı / Benim gibilerin sonu...
« : 19 Aralık 2009, 12:46:47 »
    "Benim gibilerin sonu hep böyledir ! işte" diye düşünmeden edemiyordum. Gözlerimi sıktım ve onun gözlerini düşünmeye devam ettim. Bana acı veren anıların hepsini silmeye çalıştım. Fakat acı veren tüm anıları silmeye kalkışınca "o" da silinecek" Korktum. Hiçbir şeyden bu kadar korktuğumu hatırlamıyordum.. Onu, o pislik herifle her gördüğümde daha da umutsuz bir hale kapılıyordum. Yapabileceğim tek şey, �Beklemekti.� Beklemek de her şeyden beterdi, zamanın hükmettiği kum zerrecikleri bana inat yavaş yavaş düşüyor, arada birkaç zerre hızlanıyor fakat o zerreler de geçişi tıkıyordu.

  "Benim gibilerin sonu böyledir! " diye düşündüm tekrar. Her filmde, her kitapta, her hikâyede ve her masalda böyle olurdu zaten. "Sonsuza dek mutlu yaşadılar"" Tabi yan karakterler kimin umrundaydı sanki!  Esas kıza âşık olan garip, fakir ama gururlu gençler" Kimse takmazdı onları, önemli olan baş kahraman ve kızın mutlu olmaları, üstüne de yan karakterin acısını hafifletecek bir şey bulması" Hafifleyince dineceğini mi sanıyordu bu yazarlar, şairler, ozanlar. Benim karakterimi anlayacak bir öykü bile okumadım henüz..!

"Benim gibilerin sonu böyledir! " sayıklayıp duruyordum. Ya kafana sıkarlar, ya ağzını burnunu dağıtırlar ya da sadece baş kahraman kollarını esas kızın beline dolayıp sana bakarak gülümser! İlk acı diner, ölürsün, kısa bile sürer belki. İkinci olanı birkaç haftalık bir tedaviyle bitecek bir şey" Fakat en sonuncusu var ya" Onun hiçbir ilacı, hiçbir tedavisi yoktur. Bir köşeye çekilir, ağlarsın. Bazıları gelir sorarlar "Niye ağlıyorsun?" diye. Anlatsam anlayacak sanki. Ağlarsın, ağlarsın, ağlarsın" Gözyaşlarının bile kuruduğu, onların bile sana ihanet edeceği yere kadar ağlarsın. Sonra biter gözyaşları. Unutmaya yemin edersin. Unuttuğunu da sanırsın aslında, fakat gerçek, sanımsamalardan çok daha acıdır. Gözleri, senin gözlerine değdiği anda unutursun ettiğin yeminleri, unutmak için söylediğin sözleri ve tüm o gözyaşlarını. Sadece bir kere sana içten gülümsemesi için yalvarmaya başlarsın dualarında yine"

"Benim gibilerin sonu böyledir!" yazarsın, yazarsın, yazarsın. Okuyanlar "vay mükemmel yazmışsın! " diye överler. Fakat diğerlerinin yorumları umrunda değildir senin. Senin umrunda olan tek şey onu gülümsetebilmektir, onun hayatında ufak da olsa bir yer bulabilmektir. Bulamazsın, çünkü senin gibilerin sonu böyledir, başarılı bir edebiyat hayatı, ölümünden sonra saygıyla anılmak ve ne olursa olsun sevgiden mahrum kalmak" Siz siz olun, benim gibilerden olmayın. Çünkü benim gibilerin sonu böyledir!


 
                                                                                                  M.A. İMAMOĞULLARI (yani ben :yup )

Sayfa: 1 ... 94 95 [96]