Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - LinkinLady

Sayfa: [1] 2 3 ... 8
1
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Kitap Arka Kapakları
« : 14 Mart 2008, 20:59:34 »
Arka kapağı okuyunca (özellikle son kitapta) neler oluyor diye kuşkuya düşülüp okunan kitaplar :P Paylaşım için saol LL^^m
Bir şey değil BB'm...

2
Eğlence & Mizah / Ynt: Şuan sizi ne mutlu eder ??
« : 14 Mart 2008, 20:58:38 »
Şu an beni biri mutlu eder... :D

3
Oyunlar / Ynt: Popomundo oynayanlar kulübü!
« : 14 Mart 2008, 20:47:38 »
Patika Bilgileri


OLAYLARIN ZAMAN ÇİZGİSİ

Kapılar var olmadan önce;

-Xavier, Kobe Tai’nin, Ispanyol Soruşturma şapkasını çalar.
-Xavier, şapkayı Area 51’e ışınlanmak için kullanır.
-Xavier, Conrad Gardener’ın lazer silahı ile vurulur.
-Xavier, Kobe Tai tarafından iyileştirilir ve geri döndürülür, daha sonradan Nashville Karakol’unda düşüreceği şapkasını da geri almıştır.

Ve kapılar ortaya çıkar!

-Nick Clarke, Nashville’de, Fallout Park’ındaki heykel olan, ilk kapıyı bulur.
Girer ve Little House on the Prairie’ye ulaşır. Onu 6 yaşındaki Rhiannon Atkinson takip etmektedir.

-Jimmy Rodhult, Tromso’da ikinci kapıyı bulur. İçeri girer ve ucuz bir otel olan Hell Hotel’e varır. Daha sonra –artık mümkün olmayan-Little house on the Prairie’ye geçer ve Nick ile Rhiannon’ı bulur. İnekleri sağar ve ilk süt şişesini kazanır.
Sonra da Brokeback Hills’e giden patikayı keşfeder.

-O sırada Sherry Ingram de Hell’e giden yoldadır ama o Jimmy’nin kullanmadığı tahta kapıyı kullanmıştır. Sonunda, o da Hell’e varmıştır ve Pandora’nın Kutusu’nu bulmuştur!

-Sherry, kutuyu kullanmaya karar verir. 3 kullanımlıktır. Günlüğünde, “Ahhhhh.. ne yaptım ben?!?!” yazısı üç defa belirir.

-Sherry, kutsal bir görev için bir kılıç ve bir kalkan aldığını, ama eşyaların, eşya listesinde görünmediğini iddia etmiştir.

-Sherry, Hell’den çıkıp, gizlenmiştir ve görevi hakkında sessiz kalmıştır.

-Ardından, Ispanyol Soruşturması’ndan Fernando Vidal tarafından kaçırılır. Silahlar ondan alınır.

-Sherry’nin şimdi nerede olduğu veya görevinden ne kadar uzakta olduğu bilinmiyor. Ama bilinen bir şey varsa o da Pandora’nın Kutu’sunu açtığından beri veba, tifüs ve kolera taşıdığıdır.

-Londra’da, Lonra-Glasgow seyahat yolunda Lawana Beckwith tarafından üçüncü kapı keşfedilir. Bu yol, yeni bir yetenek olan Kadim Tarih’i öğreneceği Stonehenge’e çıkmaktadır.

- Ayrıca [b[Stonehenge’de, Glastonbury’ye giden bir patika daha bulunur ama orada özel olan hiçbir şey yok gibi gözükmektedir.

-O sırada, Ramon Dalenberg, Amsterdam Universitesinde, okunması için Kadim Tarih yeteneği gereken, ilginç bir harita bulur.

-Ayrıca ismi bilinmeyen bir karaktere ait olan bir karga ortaya çıkmıştır.

-Kısa bir aradan sonra, İstanbul’da, İstanbul-Dubrovnik seyahat yolunda, Selimiye Camii’ne giden dördüncü kapı bulunur. Camii’de, bir mozaik yer, iki fıskiye ve iki de kapı bulunmuştur, ama henüz kullanılamamıştır.

-Bu esnada, Glastonbury’deki bazı insanlar, Hollandalı bir medyumun telefon numarasının yazılı olduğu bir kağıt edinmişlerdir.

-Wes Toland, medyuma telefon edip bir randevu ayarlamıştır. Ama bayanın dediği hiçbir lafı anlamamıştır ve bunun üzerine bayan bayılmıştır! Fazla bir şey açığa çıkarılamamıştır.

- Antonio Quintero, bir ikinci el dükkanında birkaç yaşam öyküsü bulmuştur..

-Lee Murray, Los Angeles’da, Los Angeles otobüs terminali’ndeli beşinci kapıyı bulmuştur.

-Ama her seferinde, kapıyı kullanmak isteyen herkes, bir eşya edinmesi gerektiğini, ancak böyle kapıdan girilebileceğini söyleyen bir notla karşılaşıyordu. Ne olabilirdi bu? Lee dahil kimsenin doğru eşya hakkında bir fikri yoktu.

-Sonunda, Sirpa Virjonen, eşyanın ne olduğunu bulur: Çiçekler! Patikadan girdi ve Insterstate 5’a ulaşır. Ve burada “batı”daki patikadan sapar. Bu yol, onu San Francisco’da bir ikinci el dükkanı olan Haight-Ashbury Street Fair adlı mekana götürür.

-Sirpa, burada siyah güneş gözlükleri bulur ve bunları Hotel California’ya girmek için kullanır. Ayrıca burada Master’s Chamber Sam’s House’a giden bir patika da bulur ama burada da ilgi çekici bir şey yoktur.

-Hotel California’da pembe bir büfe, birkaç bıçak ve 6 adet ilham tohumu bulur. Pembe büfeyi kullanır, ama büfe ona zaten daha önce sahip olduğu bir yeteneği vermek ister. İlham tohumlarını “Hotel California” adlı bir şarkı yazmak için kullanır ama sonuç elde edemez.

-Bundan sonra, birden otelden dışarı atılır ve kendini tekrar Haight-Ashbury Street Fair adlı ikinci el dükkanında bulur.Günlüğünde, “Rüya mı görüyordum? Haight-Ashbury Street Fair’e mi geldim miyim yoksa zatem burada mıydım? Şeklinde bir yazı çıkar. Siyah güneş gözlükleri de kaybolur. O zamandan beri Hotel California’ya kimse giremez.

-Ayrıca Haight-Ashbury Street Fair’den de hiçbir şey satın alamaz çünkü satılık bir şey yoktur.

-Rhonda Nuttall, Haight-Ashbury Street Fair’e vardığında, developerların kontrolündeki bir karakter belirir ve ikinci el dükkanı birden tuhaf eşyalarla dolar. Bu eşyaların arasında bir anahtar ve bir de kutu vardır. Rhonda bunları satın alır ama eşyalar yok olur.

-Rhonda, bu materyalist görüşünü değiştirmeden geri dönmemesini söyleyen bir grup hippi tarafından dükkandan uzaklaştırılır. Hippilerden biri ona, “Hey, materyalizm gezegeni yok eder. Mal mülk mutluluk getirmez. Bu kadar aç gözlü olma!” tarzı bir laf söyler.

-Ramon Dalenberg Kadim Tarih öğrendikten sonra, haritayı kullanır. Harita onu Salona Temple of Apollo adındaki ibadethaneye yönlendirir. Ramon burada dua eder, ama hiçbir şey olmaz.

-Hjordis Grande, medyumun evine gider ve medyum ona “Senin baban kumarbaz bir adamdı ama neye ihtiyacı olduğunu biliyordu!” der.

-Daha sonra Alonso Fernando Moreno Inse, menekşe rengi, üzerinde telefon numarası yazan kağıdı kullanır be günlüğünde şu mesajı alır: “Yaşlı kralın hakimiyetini sağladığı ve genç kralın ayrıldığı yerde, son kral piramidin yakınında durur" ve “En yaşlı kralın eşini bul, o sana rehberlik edecektir.”

-Jonathon Mangan, Yaşlı Kralın, medyumun bahsettiği B.B. olabileceğine ve kraliçesinin de Lucille adındaki gitar olabileceğine kanaat getirir.,

-Bir süre sonra, Lucille adındaki gitar Haight-Ashbury Street Fair’de bulunur. Terry Hinson gitarı alır ve onu Lawana Beckwith’e verir.

-Lawana gitarı çalmaya çalışır. Fakat gitar ona, yanlış şehirde/mekanda olduğunu söyler. Lawana Nashville’de “Bada Bing!” adlı barda çalmayı başarır. Ama bu sefer gitar yeterli seyirci olmadığını söyler.

-Birkaç konserinde gitarı çalmayı dener, bir tanesi 10000 kişilik bir konserdir ama gitar yeterli bulmaz.

-Gerçek oyuncuların gitarı dinlemesi önerilir. 33 insan Lucille’yi dinlemek için toplanır. Ve sonunda, Lawana çalmayı başarır! Lawana ödül olarak elektro gitarda 9 yıldız alır!

-Lawana gitarı çaldıktan hemen sonra, bir gürleme sesi duyulur. Orada bulunan herkes, “Bada Bing! *REVOLUTIONARY*’nin bir duvarı az önce çöktü! Bekle…! Arkasında bir şey var…” şeklinde bir mesaj alır.

-Bir duvar belirir ve bu duvar 16th Avenue Grill South’a çıkar. Burada 3 adet temel telli enstrümanlar ve 3 adet elektro gitar kitabı vardır. Grimbert Peifer ve Sami Petajalahti bunları alırlar ama değişik bir şey olmaz. Burada da iki patika bulunur. Doğuya yönelen bara geri dönmektedir. Güneyde olan ise Highway 61 adlı seyahat yoluna çıkmaktadır

-Highway 61’da da 2 patika bulunur. Bir tanesi Little House on the Praire’e çıkarken diğerinin kullanma seçeneği yoktur.

-Bu esnada, Danielle Jelleyman, Glasgow Universitesindeki başka bir duvarı keşfeder. Ama duvar onu, “Öncelikle başka bir şey yapman gerek” şeklindeki bir mesajla yanıtlar.

-Biftek yemesi önerilir. Danielle gerçekleştirir ve günlüğünde “Rrrraaargh! ET!” mesajı çıktıktan sonra duvarı kullanmayı başarır.

-Duvar, Danielle’i Teacher’s House adlı mekana götürür. Burada iki tane ilham tohumu bulur ve bunları alır. Ayrıca burada bir dolap vardır, tıklayınca erkek çocuğu için olan, pantolon ve ceketten oluşan okul üniformasını elde eder.

-Grimbert Peifer, Selimiye Camiine bu üniformaları giyip gider ve bir seçeneğin daha kullanılabilir olduğunu fark eder. Normal ibadethanelerde kullandığımız dua seçeneklerinin yanında “Ahlaki günahlardan pişman olmak” şeklinde bir dua seçeneği belirmiştir. Bunu kullandığında ise, “Bir ışık dalgası beni günahlarımdan ve şeytani budalalıklarımdan arındırdı” gibi bir mesaj alır. Ama henüz bundan sonra garip bir şey olmamıştır.


Yazar: Su Kuscu

4
Oyunlar / Ynt: Popomundo oynayanlar kulübü!
« : 12 Şubat 2008, 19:26:00 »
Ecenur İstanbuldaysan bedava vereyim
10 gün önce falan İstanbul'daydım ama New York'a gittim. :(

5
Oyunlar / Ynt: Popomundo oynayanlar kulübü!
« : 11 Şubat 2008, 22:17:11 »
Yeteneklerin çok güzel. :o Hoşgeldin. ;)

Bu arada voodoo tozunu nerede bulabileceğimi bilen var mı? :'(

6
Oyunlar / Ynt: Popomundo oynayanlar kulübü!
« : 10 Şubat 2008, 19:07:26 »
Yeni üyeler! Süper! :D Kulübe hoşgeldin Legolas. ;D

7
Şimdilik favorim Alacakaranlık Bulvarı ama daha kitapları bitiremedim. :'( Tüm kitapları okuyunca ankete oy vereceğim...

8
Oyunlar / Ynt: Popomundo oynayanlar kulübü!
« : 10 Şubat 2008, 02:04:52 »
tamam geliyorum;) gelemiyorum hastahanedeyim  :'(
Hasteneden çıkınca gelirsin uçakla o zaman... ama söyliyim ist.'dan çok pahalı... :-\

9
Oyunlar / Ynt: Popomundo oynayanlar kulübü!
« : 10 Şubat 2008, 00:22:10 »
New york hmm geliriz ya :P felan
Geliceksen söyliyim, 15'inde konser var ve 1 hafta sonra falan dünya turuna çıkma ihtimali var. ;D İyi düşün, gelirsen alabilirim seni gruba. ;)

10
Oyunlar / Ynt: Popomundo oynayanlar kulübü!
« : 10 Şubat 2008, 00:15:44 »
Bide güzel grubum olsa ezik olmayacakta gruptan kaybediyor :P
Benim grubuma katılabilirsinnn... ;D Ama New York'a gelmen lazım... :hemk

11
Şişedeki Mısralar / Ynt: Elveda
« : 10 Şubat 2008, 00:04:23 »
ilk harfleri mavi yazmasaydın anlamazdım :D
Anlayın diye yazdım zaten! ;)

12
Oyunlar / Ynt: Popomundo oynayanlar kulübü!
« : 10 Şubat 2008, 00:01:55 »
Esra bu ezil değil ki! ;D Asıl benim Alexis'im ezik... =/

13
Şişedeki Mısralar / Ynt: Elveda
« : 09 Şubat 2008, 18:47:07 »
ya uf ecenur yani var ya.. bana da anlat kuzum :P ;D
Off silicem bu konuyu. :P

14
Oyunlar / Ynt: Popomundo oynayanlar kulübü!
« : 09 Şubat 2008, 18:35:25 »
İkinciyi belirtmeseydin süper olacaktı :P
Napiyim, yeni o! :(

Yok benimki çok ezik ben tanıtmayayım :P
Benimki sanki süper! :-\

İlk paylaşım benden gelsin. ;D www.popobands.com ama şu an kapalıymış, açılır merak etmeyin. ;)

15
Oyunlar / Popomundo oynayanlar kulübü!
« : 08 Şubat 2008, 22:50:37 »
Tüm Popomundo oyuncularını beklerim. :ole

Bu kulüpte Popomundo hakkında bilgiler verebilirsiniz, merak ettiklerinizi sorabilirsiniz... :)

Üye olmak için burada karakterinizi tanıtamanız yeterli olacaktır. ;)

Üyeler:
LinkinLady [Başkan] - Bikem Arolat, Alexis Jeffries
pleasant^^ [Başkan Yardımcısı(2. başkan da diyebiliriz :P )] - Rose-Marie Danton
Neases - Layla Johns, Mehtap Uygar
Ruhsuz - Yeşim Güzelyurt
Legolas - Emirhan Gürçay
harrypottergirl - Yaprak Cebesoy
CursedQueen~ - Destinee Ennis
Jensou - Victoria Adolphus
little_witch - Selin Yeşilyurt
Simendifer - Chris Winestein



Benim karakterim:  :uhe

Bikem Arolat
Bikem, 20 yaşında, Famous Dream üyesi bir bayan. Bikem şu anda New York içinde, New York University isimli mekanda.

Geçmiş
Babası, o çok küçükken ölmüş.  Bikem bir devlet okuluna gitti ve okulda oldukça düşük notları vardı.  Yeni macera arayışında dünyayı gezmekten zevk alır.  Masabaşı iş fikrinden nefret eder.  Yavru bir köpeğe sahip olduğu günleri hala sevgiyle hatırlar. 

Bikem Popomundo evrenine 2007-11-17 tarihinde geldi.  Onun bir sonraki doğum günü 2008-03-03.

Bikem, İstanbul şehrinde ikâmet etmektedir. Bunu değiştirmek için kayıtlı olduğunuz şehrin belediye binasına gidiniz.

Bikem adlı kişiye ait Kimlik Numarası 556262

Açık yetenekler
Temel Telli Enstrümanlar       ***
Temel Şarkı Söyleme       ***
Elektro Gitar       *****
Temel Şairlik      
Temel Şovmenlik      
Temel Bestecilik       **
Temel Klavye Enstrümanları      
Solistlik       *****
Temel Sahne Duruşu      
Temel Öğretmenlik      
Temel Özel Efektler      
Temel Makyaj      
Temel Mankenlik      
Temel Komedi

Kişisel yetenekler
Rock       *
Temel Davranış       *
Temel Albüm Yapımcılığı      
Temel Fotoğrafçılık      
Pop      
Temel Ateşli Silahlar      
Punk Rock

Toplam Yıldız   20

Bu da ikinci karakterim(yeni :hemk ): ;D

Alexis Jeffries   
Alexis, 21 yaşında, Famous Dream üyesi bir bayan. Alexis şu anda New York içinde, New York University isimli mekanda. 

Geçmiş
Ebeveynleri, o genç yaşta iken ayrılmış.  Alexis hiç okula gitmedi. Annesinden günlük eğitimler aldı.  O bir spor fanatiğidir.  Böceklerden nefret eder.  İlk gençlik yıllarında bakkaldan şeker çalarken yakalanmıştır. 

Alexis Popomundo evrenine 2008-01-28 tarihinde geldi.  Onun bir sonraki doğum günü 2008-03-24.

Alexis, New York şehrinde ikâmet etmektedir. Bunu değiştirmek için kayıtlı olduğunuz şehrin belediye binasına gidiniz.

Alexis adlı kişiye ait Kimlik Numarası 688599

Açık yetenekler
Temel Telli Enstrümanlar       ***
Temel Bestecilik      
Bas Gitar       ***
Temel Komedi

Kişisel yetenekler
Punk Rock      ****
Temel Davranış      ****

Toplam Yıldız 14

Sayfa: [1] 2 3 ... 8