Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Darknesses

Sayfa: [1] 2
1
Oyunlar / Ynt: Hearthstone
« : 25 Mayıs 2016, 11:49:13 »
Ay sonu gelmişken şöyle hızlıca birkaç rank yükseltecek bir deck peşindeyim, öneri var mıdır? Sizin zoo'yu bir deneyeceğim, benim daha farklı bir zoo'm çok işlememişti. Aggro-shaman da 14-15 rank'te biraz yavaşladı gibi hissettim. Var mı öneri?
Totem şaman deneyebilirsiniz. Rank 9'a çok kolay çıktım.

2
Oyunlar / Ynt: Hearthstone
« : 22 Mayıs 2016, 20:24:12 »
Nihayet şeytanın bacağını kırıp rank 10 barajını aşıp rank 8'e gelebildim. Çok paslanmışım, misplay yapmaktan ciğerim soluyor ama yeni kartlara alışamamaktan kaynaklı çoğu. Deste denemek için casual attığım için rankda yavaş ilerliyorum fakat gerçekten rank5 ve legendı göreceğini düşündüğüm deckleri sizlerle paylaşmak istedim. Forumda bir çok kişinin adv eksiği olduğunu fark ettim, vereceğiniz 700 gold alacağınız 7 pack ya da 5-6 arenadan çok daha değerli olabilir. Özellikle benim bu aralar son 15 packde hiç bir güzel kart açamadığımı farz edersek adv olsa da para biriktirsem dediğim oluyor.
Atacağım desteler içinde en tehlikelisi maygos rogue, deste çoğunlukla kendi kendini yakıyor. Karşıma çok priest ya da kontrol gelmediği sürece ben elleşmiyorum pek. Bir değişiklik olduğu zaman resimleri güncelliyorum. Biyron efendim: http://imgur.com/a/bk3rW  (oyundan yazınca da cevap veririm, deste denemek için vs de atarım kesinlikle vaktim varsa)
Teşekkürler ve desteler için tekrardan teşekkürler :) Ben de şamanla rank5 olmaya çalışıyorum. Benim destem paylaştığınızdan biraz daha farklı. Şuan 10'a çıktım. Daha fazla ilerleyemezsem birebir sizinkini deneyeceğim.

3
Oyunlar / Ynt: Hearthstone
« : 13 Mayıs 2016, 22:17:12 »
Daha önce en fazla 6 yapmıştım bugün arenayı 12-2 bitirdim. Paylaşmak istedim  :D
 




4
Oyunlar / Ynt: Hearthstone
« : 12 Mayıs 2016, 22:42:21 »
Bu haftaki tavern çok iyi. 2-3. tur geldiğinde kazanan belli oluyor. Altın biriktirmek için çok iyi fırsat.

5
Oyunlar / Ynt: Hearthstone
« : 08 Mayıs 2016, 00:00:44 »
Şu desteyi kullanarak dün 15 oldum: http://www.hearthpwn.com/decks/502974-cthun-priest-easy-rank-five-anti-meta
Bugün ise aynı desteyle 19'a düştüm.
Özellikle Paladin desteleri çok kuvvetli olmuş gibi geldi bana.

6
Oyunlar / Ynt: Hearthstone
« : 30 Nisan 2016, 21:28:05 »
Old Gods aşırı güçlü kartlara sahip olarak geldi. Eski desteler bayağı işlevsiz kaldı gibi. Verdikleri 13 packten de pek bir şey çıkmadı bana.

7
Ütopya/Distopya / Ynt: BİZ - Yevgeni Zamyatin
« : 05 Nisan 2016, 16:09:54 »
Sanırım kitabın genel tarzında bir soğukluk var. Bir türlü tam anlamıyla anlatılanların içine giremedim.

8
Baskı güzel, kapaklar güzel, eser güzel. Ama durur muyuz? İçine etmeden olmaz. Mutlaka etmeliyiz içine.
Hatalar neyse de isimlerin değişmesi ne demekmiş. Ben şahsen almam öyle kitabı.

9
Ben de kapağı beğenmeyenlerdenim. Keşke orjinal olanlar kullanılmış olsaydı.

10
Yapılan boyalı eylemi desteklemesem de hatırlatmak isterim burası Türkiye. Aşırıya kaçmadıkça normal bir dille kimsenin seni dinlediği yok. Bu ''linç'' olarak görülen ama linç olmayan tepkiler yağmuru yapılmasaydı onun yerine normal bir dille sayfaya mesaj atılsaydı bu bir şeyi değiştirecek miydi? Tabi ki hayır. İthaki bu mesajı bir saniye için bile anlamaya çalışmayacaktı. Zaten tepkiler ilk başladığında da pek takmadılar. Saçma bir özür yayınladılar. İşler büyüyünce geri adım atmak zorunda kaldılar. Diğer taraftan kitaplar hala duruyor ve geri toplanmadığı sürece de yayınladıkları ikinci özürün gözümde hiçbir değeri yok.

11
Şu serinin kapaklarını benden başka iğrenç bulan yok mu bu forumda cidden merak etmeye başladım. Zevkler tartışılmaz tabiki ama şu Dune'nin kapaklarını nasıl beğendiniz aklım almıyor gerçekten. Keşke Dune bu seriye dahil edilmeseydi. Neyse, umarım bir gün illüstrasyonlu baskıları da gelir.

12
Ben de tam aksine kapağı çok beğendim, farklı bir havası var. İşin ilginç tarafı zor beğeniyoruz okur olarak. Enginlik Serisi'nin üçüncü kitabında orijinal, uzay gemili kapak kullanıldı diye şikayet ettik. Bilimkurgu Klasikleri serisinde minimalist kapaklar kullanılıyor diye şikayet ediyoruz. Adalet'te orijinal kapak kullanıldı, gene beğenmedik. Okur olarak hiçbir şeyden memnun olmuyoruz galiba.

Yine de Delidolu'nun bu çalışmasını beğendim ben. Yarışma için kullanılan "Bu, kimse için güzel ve rahat bir dünya değil, özellikle de farklı olanlar için," sözüyle bir bütünlüğü var bence. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii.

Ben Adalet ve Abaddon Geçidi kapaklarını beğendim. Bilimkurgu klasikleri ise benim için tam bir fiyasko oldu. Bence bu ''minimalist yaklaşımları'' bilimkurgu ve fantazyadan olabildiğince uzak tutmalıyız. Sadelik güzeldir ama yanında tek tipleşmeyi de getirir. Örneğin distopyalarda da işlenen hep tek tipleştirmedir.

Minimalizmin dünyada yaygınlaştığı söyleniyor. Bu da bir nevi kolaya kaçmadır. Kapitalizm kitapları olabildiğince çabuk ve çok karla satma peşinde. İllüstrasyon hem süreci uzatmakta hem daha masraflı olmakta çünkü.

Tüm bunlar da bilimkurgunun ruhuna ters şeyler. Sonuç olarak herkes kendi zevkine uygun karar verecek. Ve ben tercihimi minimalizmden yana kullanmayacağım. =)

13
Yarışma güzelmiş Delidolu Kitap'ı tebrik ederim. Kitap kapağı için uzun süre harcadık diyorlardı ama sonuç pek de iyi olmamış. Tasarım güzel ama açık konuşmak gerekirse bilimkurgu kitabına hiç uymamış. Merakım kabarmadı ya da şu kitabı alayım dünyasına gömüleyim diye de düşünemedim. Tüm bunlara dayanarak ne yazık ki bende heyecan yarattığını söyleyemeyeceğim. Gösterdikleri emek ve çaba için teşekkür ederim.

14
Arkadaşlar yeni baskı yapıldığında Enginlik 1. ve 2. kitapların kapakları da bu şekilde değiştirilecek tabii ki.
Bu çok güzel oldu. Teşekkürler.

15
Çizgi / Ynt: Bazı çizimlerim
« : 06 Ocak 2016, 02:44:03 »
Çizimler de,kapaklar da harika. Özellikle Dune için yaptıkların İthaki'nin Dune için yaptığı kapaktan çok çok daha iyi.

Sayfa: [1] 2