Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Bay_Karamsar

Sayfa: 1 ... 55 56 [57]
841
Çıplak Adam - Desmond Morris

Yazarın bir önceki kitabı Çıplak Kadın'da, kadın bedeni üzerinden okuduğumuz biyolojik tabanlı sosyolojik-tarih irdelemesinin aynısını erkek bedeni üstünde yapılıyor. Daha "Saç" kısmındayım. "Bir gecede saçlarına aklar düştü!" ifadesinin pekte doğru olmadığının yanında, sevgiliye, içinde bir tutam saçın olduğu madalyonu vermenin, zamanında teslimiyet simgesi olduğu bilgisi ilen şaşırmış durumdayım.

842
Fiyat açısından bakılacak ise kimi zaman kitapçı ama çoğunlukla internet daha avantajlı.

Lakin, iş kitabın bulunup bulunamamasına gelince; internetten sipariş ettiğiniz kitabın aslında mağazanın elinde olmadığı ya da internet mağazalarında tükendiğini; sadece kitap karıştırmak için uğradığınız kitapçıda ise arayıp ta bulamadığınız kitap ile göz göze geldiğiniz olabiliyor.

Tabi internetten satın alma konusunda her büyük indirim yüzdesine de kanmamak gerek. Kimi zaman bir sitede büyük indirim yapıldığı iddia edilen kitabın bir başka sitede nispeten daha küçük bir indirim oranı ile satışa sunulanı daha ucuz olabiliyor. Anlayacağınız, örnekteki ilk mağaza, kitabın asıl fiyatını yüksek gösterip indirimi büyük göstererek göz boyuyor. İnternetten alacakken de dikkat etmek gerek.

Gel gelelim bazı küçük kitapçılar da kendince kampanyalar yaparak, internetteki indirime oranla biraz daha ucuz satabiliyor. O tip kitapçıları da iyi bilmek, düzenli takip etmek gerek ki bu örneği de bu konuda bildiğim tek kitapçıdan veriyorum.

Sayfa: 1 ... 55 56 [57]