Neyse ne diyorduk? Biri bizi durdursun!
Lütfen hayır! Kimse sizleri durdurmasın .
Bu kadar kısa sürede bu topic'in 2 sayfa dolusu yazı alması, bana mutluluktan çok daha fazlasını verdi.
Yaklaşık son altı aydır "Rüzgarın Adı" ile yatıp kalkan biri olarak yalnız olmadığımı görmek. Bu kitabı, hepsine özel bir yer verip çok sevsem de, okuduğum ve yayınlanmasına katkıda bulunduğum diğer pek çok eserden daha çok sevdim ve değer verdim.
Sonra derken bir de baktım ki, daha bir sürü insan varmış, benim isteklerimi ve duygularımı paylaşan.
Arkadaşlar yukarıda pek çok arkadaş, tam da kayiprihtim'in "Rüzgarın Adı" isteği ile İthaki yayınları'nın baskısının aynı zamana gelmesini hoş bir tesadüf olarak değerlendiriyor. Bense, bunu 1 yıldır rafta duran bir proje olarak, sizlerin artık sessizce beklemekten sıkılıp, yeter artık demenizle piyasaya çıkıyor olmasını bizlerin bir ayıbı olarak görüyorum.
Sizleri bağıra çağıra böyle güzel eserleri istemek zorunda bıraktığımız için hepinizden özür dilerim. Bir daha olmaması için elimizden geleni yapacağız

(bu arada ikinci kitap wise mans fear'ın da hazırlıklarının başladığını ve en azından onun için çok daha fazla beklemeyeceğinizi de buradan müjdeleyeyim. )
Rüzgarın Adı'nın Türkiye'de basılmış pek çok fantastik kurgu eserinden çok daha fazla ses getireceğine içtenlikle inanıyorum. Kişisel olarak, benim son 10 yılda okuduğum en iyi kitaplardan biri olduğunu söyleyebilirim. (Eğer en iyisi değilse!)
Umarım sizler de benim aldığım keyfi alabilirsiniz.
Sevgilerimle
not: Bu arada bu tanıtım yazılarının hazırlanması sırasında kayıprıhtım ekibine istemeden de olsa yaşattığım, ve onların duyduğu heyecanı birazcık da olsa yokeden olaylar için, bir de buradan özür dilerim.
Üşenmeden bu denli muhteşem bir çalışmayı yapan kişiler olarak bu özrümü fazlasıyla hakediyorlar.