Belli olmaz, bazen çok güzel işler çıkabiliyor ortaya.
İşte okuduğum en iyi seri Üzerine tanımam. Tek kusuru az karakter olması ve 3. kitaba çok konu bırakmış olması nasıl bitecek bilmem. Yüzüklerin Efendisi'ni ya da Zaman Çarkı'nı okumadım henüz ama fikrimin değişeceğini sanmıyorum çok değişik ve güzel yazıyor Rothfuss. İkinci kitaba 50 lira sökülmüştüm ama üzgün değilim yine olsa yine yaparım Dizi ya da film olmasına karşıyım, kitapların daha çok rağbet görmesini sağlar ama ilk kitapları okuyanlar için tam bir eziyet olur büyük ihtimalle.
Alıntı yapılan: -Kötü karakteR- - 30 Ekim 2015, 20:16:16İşte okuduğum en iyi seri Üzerine tanımam. Tek kusuru az karakter olması ve 3. kitaba çok konu bırakmış olması nasıl bitecek bilmem. Yüzüklerin Efendisi'ni ya da Zaman Çarkı'nı okumadım henüz ama fikrimin değişeceğini sanmıyorum çok değişik ve güzel yazıyor Rothfuss. İkinci kitaba 50 lira sökülmüştüm ama üzgün değilim yine olsa yine yaparım Dizi ya da film olmasına karşıyım, kitapların daha çok rağbet görmesini sağlar ama ilk kitapları okuyanlar için tam bir eziyet olur büyük ihtimalle. Ben burada bahsedilen üç seriyi de okuyup bitirmiş biri olarak söyleyebilirim ki, Zaman Çarkı'nı okuyunca fikriniz değişecek. Tabi sizin sevdiğiniz tarz belki başkadır bilemem ama, Rothfuss ve Kvothe'miz ne kadar eşsiz olsa da benim için Zaman Çarkı'nı geçebilen seri yok şu an. Belki Brandon Sanderson'ın gelecekteki çalışmaları. Belki.
Ben burada bahsedilen üç seriyi de okuyup bitirmiş biri olarak söyleyebilirim ki, Zaman Çarkı'nı okuyunca fikriniz değişecek. Tabi sizin sevdiğiniz tarz belki başkadır bilemem ama, Rothfuss ve Kvothe'miz ne kadar eşsiz olsa da benim için Zaman Çarkı'nı geçebilen seri yok şu an. Belki Brandon Sanderson'ın gelecekteki çalışmaları. Belki.