Marx Burger King'e girseydi ne yerdi?
Spoiler: GösterSen içmiyorsan içenleri kınama bari;Bırak aldatmacayı, ikiyüzlülükleri;Şarap içmem diye övünüyorsun, ama,Yediğin haltlar yanında şarap nedir ki?Bunu yanılmıyorsam Hasan SABBAH'a yazmıştı. Hani gelmiş geçmiş en organize terör örgütünü kuran adam Diyorlar ki ; bu üçü kankaymış, aynı okulda yetişmişler. Ömer HAYYAM(Şair, Gök Bilimci.) Nizamılmülk(Vezir, Devlet Adamı.) Hasan Sabbah. (Bir dahi, fakat terörist.)Mükemmel öyküler çıkabilecek bir dostluk(!) bence...
İnternetten bulmadım direk Ömer Hayyam'ın dörtlükler kitabından yazdım hepsini. Yanlışlık olacağını sanmıyorum o yüzden ama haklı olabilirsin tabi. Zaten 1000 yıllık eserler. Hepsinin Hayyam'a ait olduğu düşünülmüyor. Pek çok kişi Hayyam'ın ağzından yazmış olduğu söyleniyor.
Yunus EMRE için de aynısını söylerler. Yalan bence hepsini kendisi yazmıştır. Sen bir şiir yazsan altına Hayyam imzası mı atarsın, Can imzası mı Kimse kendi eserinin altına başkasının ismini yazmaz düşüncesindeyim ben.
Kim görmüş o cenneti , o cehennemi ?Kim gitmişte getirmiş haberini.?Kimselerin bilmediği bir dünya…Özlenmeye korkulmaya değer mi ?Dünya dediğin bir bakışımızdır bizim ;Ceyhun nehri kanlı göz yaşımızdır bizim ;Cehennem,boşuna dert çektiğimiz günler ,Cennetse gün ettiğimiz günerdir bizim.