Tüm katılacaklardan özür dileyerek gelemeyeceğimi belirtiyorum. Ama ruhen yanınızda olacağım. Gelememe nedenimi lütfen okuyun hak vereceksiniz.
Buluşma yerine arada sahaf gezmek için gidiyorum. Oturduğum ev ile arasında en hızlı toplu ulaşım aracı olarak metrobüsü kullanırsam 2 saatte gidiyorum. Okulum Üsküdarda normalde Üsküdardan evime 1 saat 30 dakikada gidiyorum. Ama bugün İETT ne kadar düzgün bir kurum olduğunu gösterdi!
Normalde 1.5 saatte gittiğim yolu 16.00 da çıkarak 18:50 de tamamladım.(2 saat 50 dakika!!!)
Bu da demek olur ki buluşma yerine bu havada 3 saat 40 dakikada anca giderim

.
Üstüne üstlük tüm durak buz tuttuğundan ayağım kaydı ve burkuldu. Sakatlığım ve hava koşullarının 23 Aralık'a kadar geçmesi durumu imkansız olduğundan gelemeyeceğim. Eğer hava koşullarında bir yumuşama olursa mutlaka yanınızdayım.
Sizden tek bir isteğim var. Toplu fotoğraf çekilirken biriniz kağıda -Şahin- yazıp fotoğrafta
(Ryld Argith)
görünmesini sağlarsa çok memnun olurum

Size söz veriyorum hava koşullarına karşı çıkıp gelmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.
Tekrar hepinizden özür diliyor ve yakınıyorum: Bu kar 5 gün sonra yağsa olmazdı sanki!!!
Evet Hazal Abla erteleyelim!!!