Steelheart'ı çıktığı zaman alıp okumuştum ve Brandon Sanderson'dan okuduğum ilk kitaptır kendisi. Yazarın adını duydum duydum ve gidip kitabı aldım. Kitap için yorum yapmak gerekirse ilk defa bir kitap film izliyorum etkisi yarattı, sanki kitap çok izlenen bir filmden sonra ısrar üzerine yazılmış gibi

. Tabi bu kitabın kötü olduğu anlamına gelmesin çünkü ben çok beğendim bunu Elantris'i okuyanların aksine. Kitapla ilgili olarak resmen filme uyarlanmak için yazılmış, gerektiğinden fazla akıcı, kurguda birkaç kolaya kaçma dışında pek sıkıntısı olmayan ve benim düşüncem genç insanları kitap okumaya başlatmak ya da okumayı sevdirmek için çok ideal bir kitap. Genelde film veya dizi izleyip kitap okumanın saçma olduğunu düşünürler ya hani onlardan bahsediyorum

. Her neyse iyi ki okumuşum dedim ki sonuna kadar okuyan kimse pişman olmaz bence.
Edit: Elantris'in yayınevine de çok teşekkür ediyorum, 'Ne yapsak etsek de hem insanların kitapları bulamamasını sağlayıp hem de bu işin içinde olsak' adlı çalışmalarından ötürü. Çok başarılı ama beğenmedim.
Edit2: Dex'e de teşekkürlerimizi sunmak gerek, çok güzel iş çıkarmışlar. Mümkünse Brandon Sanderson ile ilgili tüm kitapların haklarını alıp daha çok çalışmaya başlayabilirsiniz, söz hem siz kazanacaksınız hem biz

.