Yayını bu sefer kaçırdım ama Baldur's Gate Enhanced Edition 'ın Türkçe sürümüde mevcut.Çeviri pek iyi olmasa da çeviri çeviridir

Ryuk neden torrente yönlendirdi bilemiyorum ama orjinal almak isteyenler olursa Enhanced edition'ın yapımcı firması beamdog'un sitesinden ya da steam'den oyuna erişebilirisiniz . Bunun yanında oyun android ve ios içinde çıktı ama bu versiyonları oynamaktansa PC versiyonunu tercih edin.
Bazı oyuncular ise Enhanced Edition'a karşı . Oyunun bugları kapatmak yerin daha çok bug getirdiğinden bahsediyorlarki.Biraz haklılarda. Oyunun GoG üzerinden alınıp bir kaç mod ile Enhanced edition gibi görüneceğini hatta ekstra karakterler vs. ile daha iyi olacağını söylüyorlar ki bir Unfinished Business modu var bu modun yaptıkları neden ehanced editionda yok anlamış değilim .Mutlaka olmalıydı.Neyse belki ileriki sürümlerde gelir

Oyunun orjinal almak isteyenler ya da torrent ile indirmek isteyenler ya da nasıl normal versiyonu enhanced gibi yapacağını öğrenmek isteyenler Özel Mesaj ile ulaşabilir ki özellikle ulaşsın patchli son sürümünü vereyim önceki versiyonlardan birini oynayıp çıldırmayın
Oyun ile ilgili yorumuma gelirsek . Hani sanat tarihinin Mona Lisaları vardır.Dizi tarihinde Twin Peaksler Lostlar , Penny Dreadfullar (

) vardır. İşte bu oyunda oyun tarihinin en büyük sanat eserlerinden birisi . Arada bir kitap mı okuyorum oyun mu oynuyorum moduna sokar sizi.Alın sevin demiyorum . Ama alın hayatınızda bir kez bir tadına bakın eğer bakmamış olanlar varsa daha.
*Oyunu oynayacaklara son bir tavsiye : ilk başlarda kaçmayı bileceksiniz her haritayı , her görevi , daha level 2 lerde wizardınızın 2-3 büyüsü varken yapmaya çalışırsanız saç baş yolarsınız

Bu konular yayında konuşulduysada kusura bakmayın

(Ben şuan ne kadar bug dolu densede ( olsada ) Enhanced Edition oynuyorum . Yeni başlayacak arkadaşlara da onu öneririrm