@milenya'nın görüşüne katılıyor ve önerisini destekliyorum. Ama şöyle küçük bir sorun var: Başkalarını önerenlerden çok, kendilerini keşfedilmemiş gibi hissedenler gelecek ve sadece kendilerini önermeye başlayacak
Hem Wattpad'da hem forumda öykü paylaşanları tenzih ederek bu uyarıyı yapıyorum
(Hem, benim de Wattpad hesabım var
Eğer bir gün öykü yazarsam, orada da yayınlarım.) Uyarımın dayanağı, Youtube'un Dibi Hareketi'nden edindiğim gözlem. Hareket sonrası, "Ben de Youtube'un dibindeyim... Beni de görün..." diye çok yakınan oldu. Bir kısmının kanalını inceledim ve zaten dipte olmaları gerek, diye içimden geçirdim
Öneri rica edince, öneri olarak sadece kendini sunanı da oluyor
Bir sorunda, forumda Wattpad'dan öneri yapabilecek kaç kişinin olduğu. Platformun genel durumu gereği, kendi hikaye anlayışını oluşturmakla kalmayıp, o anlayışa uygun öykülerin yazılmasına varlığıyla destek veriyor. Oradaki okur kitlesinin büyük bir yüzdesi de o hikaye kalıplarını benimsemişlerden oluşuyor anlaşılan. Kendi anlayışımızdan uzak bulduğumuz için çoğuğumuzun platformu takip etmediğini düşünüyorum. Birileri özellikle iyi hikaye avına çıkacak ki, geri kalan haberdar edilebilsin. Bunun içinde bayağı bir kötü hikaye taraması gerek. Yayıncı olsa meslek icabı bunu yapar. Ama bir okurun, herhangi bir karşılığı olmadan bunu yapması zor gibime geliyor
@Remedios, dini ritüel coşkusunu andıran sevgi gösterilerinden rahatsız olmanıza hak veriyorum. Lakin yazarın okur kitlesini seçmek gibi bir lüksü yok. Onayladığınız yollardan keşfedildiğinizde, hareketlerini onaylamadığınız okurlarda sizi keşfedeceklerdir. Kaçış yok.