Zaujas; önemli değil, ne zaman istersen

Basic kartlar işine varım ama kendi kurduğumuz basic desteler olsun. Misal ben Paladin'imde footman görmek istemiyorum yahu

Grayswandir'in dediği gibi 10. levele kadar olan kartlar da basic olduğundan onlar da dahil tabiki. Kısacası kartların ortasında taş olmayacak arkadaş

Bu arada dün genel bir şansızlık vardı. 9'dan 11'e düştüm yenile yenile :/
Grayswandir; Trump bir ara izlerdim, iyice sinirimi bozmaya başlayınca bıraktım. (adam balık balık kartlar çekip "locikk loccikk" deyip sırıtması çileden çıkarmıştı en son

) Bir de karşısında oynayan birini görünce "aha kesin karşıdaki şunu oynar" diyorum ki bende hep onlar oynanıyor, ama ne hikmetse bu twitch fenomenlerine nadiren geliyor. Hatta çok sık "yahu bu aptal mıdır karşı taraf ya şunu oynarsa diye korkmuyor mu?" diye düşündüğüm ve yine karşı tarafın oynamadığı bi ton video izledim.
Bir ara yine basic deck ile yükselme videosu çekerken yaptığı kurnazlıkları da bambaşka olay. Adam sıfırdan hesap açmış (sözde 25. ranktan başlamak için) ama oyun size daha elinde kart olmayan insanları çıkarıyor karşınıza yeniyseniz. Haliyle oyunu bilmeyenlere karşı yenerim umuduyla girip de bir güzel sağlam destelerden dayak yiyince bırakmıştı o seriyi çekmeyi

Legend'a ne zaman çıktı bilmiyorum. Kaldı ki mage'in basic kartları bile fazla iyi, daha geçende basic deste mage yenildim. Kısacası legenda Basic paladin veya basic Warrior ile çıksın eğer yapabiliyorsa