Şu an Amaz izliyordum

Valla aralarında sinir olmadığım bi savj var. O da şu kartları çevirip durmasa

Yahu bir dur kartlara bakıyorum tam o sırada faldır faldır döndürüyor

Trump kötü oyuncu demedim zaten ama oyunun temeli belli. Şans... Kaldı ki şöyle de bir teori ortaya atmak istiyorum:
Bildiğiniz gibi stream yayıncıları belirli oyun gruplarına bağlı. TSM, Archon, C9... Bunlar da bünyelerinde onlarca oyuncu barındıran ve bir sürü oyun turnuvalarına katılan gruplar. Ki bunların tek işi de bu değil kanımca. Oyun firmalarından belirli ücretler karşılığında bünyelerindeki stream yayıncılarına oyunlarını oynattırıp reklam yaptırıyorlardır diye düşünüyorum. Yani Amaz, Trump ve diğerleri (hepsi olmasa da bir kısmı hiç olmazsa) bu oyunları iş olarak oynuyorlar ki aldıkları bağışlar da cabası. Peki "benim oyunumun tanıtımını yap" diyen bir firma tanıtımını yaptığı oyuncunun berbat bir oyun çıkarmasını ister mi? Ben istemem, çünkü izleyenlere kötü izlenim olur. Şahsen ne zaman izlesem "yahu ben de oynayacam" diye gaza geliyorum. Çünkü adamlara el akıyor ve ben de bir an öyle olacak diye bekliyorum. Özetle bu adamlar bolca yensin diye hesapları özellikle de kurcalanmış olabilir diye düşünüyorum. (Mehmet'ten komplo teorileri dinlediniz. Şimdi reklamlar

)
Daha önce de dedim adamların şansının yarısı lazım bana diye

Elbette hiç yenilgisiz değiller ki öyle olsa dikkat çeker. Ama felaket güzel eller düşüyor ki bu kadarı da şans olmaz. Kötü el gelince bile karşı tarafa daha kötüsü geliyor. Misal ilk 2-3 el karşı tarafın bir şey oynamadığını görebiliyorsunuz.
Valla ne derseniz deyin bu bir ticaret ve adamlar bundan para kazanmak için her şeyi yapabilir. Oyuncuyu önemseyen büyük bir oyun firması diye bir şey yok. Adamlar bünyelerinde yüzlerce işçi çalıştırıyor, para kazanmasak da olur oyuncular mutlu olsun yeter demek gibi lüksleri yok sonuçta. Haliyle çok da masum olduğuna inanmıyorum internet üzerinden oynanan oyunların. E peki neden oynuyorum? Bağımlılık ulan bu işler bırakılmıyor işte