Yukarıdaki yorumlara harfiyen katılmakla beraber gördüğüm +lar ve -leri kısa kısa söyleyeyim
Artılar
+Mekânlar , çiçekler , böcekler , taşlar tuğlalar çok güzel.Her yapı ayrı bir sanat eseri gibi .
+Büyü çeşitliliği tatminkâr ve efektler gayet güzel.
+Diyaloglarda aradığınız cümleyi bulamama şansınız yok , neredeyse her durum düşünülmüş.(tabii gerekli yetenekleri karşılayabiliyorsanız )
+Oyunun başlarındayım karakterler hakkında çok yorum yapmak istemiyorum ama şuan için grubumdaki 2 npc iyi tasarlanmış karakterler.
+Stash sistemini ben beğendim ama mantıksız bulan arkadaşlar olacaklardır ki haklılar

+Büyü efektleri gibi dövüş animasyonlarıda gayet güzel.Bunun yanında silah ve zırh çeşitliliğide yerinde olmuş.
+Uzun zamandır Crpg açlığınızı dindiremediyseniz (BG,IWD,PTve kuzenlerinden sonra ) ilacınız bu oyun. (Ben son zamanlarda çıkan Divinty ve Wasteland2'yi pek beğenmemiştim , DAI çok güzel oyun ama bir origins değil ,)
Eksiler
-Etraf, atmosfer çok güzel olsada , karakterle zoom yapınca 2boyutun üsnütündeki 3boyutlu karaktler biraz sırıtıyor
-Niyeyse Irkları biraz az buldum.Birde o Naviiler nedir ya :S
-Hikayeye daha ilgi çekici bir giriş yapabilirlerdi.
-Prestige Classlar yok (çok gerek yok ama insan arıyor )
-BUG(canı sıkacak seviyede )
Şuanlık durum böyle bende . Bu forum üyelerine kesinlikle önereceğim bir oyun zaten severek okuduğunuz kitapları oynuyor gibisiniz. Düşünmeden alın