Bence DC çok büyük hata yapıyor. Marvel'ın para saymaktan yorgun düşmesini görüp gaza gelmesini anlıyorum ama plansız programsız hareket ediyor gibi geldi bana. Hurraa alın size Suicide Squad! Hurraaa alın size Justice League! Para yapacak, bomba etkisi yapacak şeyleri ekrana fırlatıp köşeyi dönmeyi düşünüyor olabilirler ama o bombalar ellerinde patlayabilir pekala.
Alıntı yapılan: Laughing Madcap - 14 Temmuz 2015, 15:04:18Bence DC çok büyük hata yapıyor. Marvel'ın para saymaktan yorgun düşmesini görüp gaza gelmesini anlıyorum ama plansız programsız hareket ediyor gibi geldi bana. Hurraa alın size Suicide Squad! Hurraaa alın size Justice League! Para yapacak, bomba etkisi yapacak şeyleri ekrana fırlatıp köşeyi dönmeyi düşünüyor olabilirler ama o bombalar ellerinde patlayabilir pekala.Birkaç aylık projeler değil ki bunlar, yıllardır gündemde olan ve gittikçe yaklaşmakta olan projeler. Ki şu an bile Batman v Superman'e 8, Suicide Squad'a 13 ay var. Ellerinde patlama gibi bir durum olacağını zannetmiyorum şahsen.Fragman da enfes görünüyor. Jared Leto'nun oyunculuğunu çok beğenen biri olarak söylüyorum: Joker ruhunu şu kısacık anda ortaya koymuş, filmin genelinde daha iyi olduğuna da eminim.
Umuyorum haksız çıkarım.
Fragman müziği biraz dramatik diye tüm film dramatik olacak değil bence en çok güleceğimiz iki süper kahraman filminden biri bu olacak. Diğeri hiç şüphesiz Deadpool
Alıntı yapılan: VeRMİNaaRD - 14 Temmuz 2015, 22:13:32Fragman müziği biraz dramatik diye tüm film dramatik olacak değil bence en çok güleceğimiz iki süper kahraman filminden biri bu olacak. Diğeri hiç şüphesiz Deadpool Komedi filmleri de güzel dramatik oluyor. https://tr.wikipedia.org/wiki/Dramatik_yap%C4%B1