Uzun süredir vücut geliştirme yapıyorum. Protein tozu ya da diğerlerini kullanmak kötü sonuçlara neden olmaz. Özellikle Lordmuti'nin yorumuna katılmıyorum. Bilinçli bir şekilde kullandıldığında sağlık sorununa neden olduğunu duymadım, okumadım, görmedim. İdman yapılmayan günler ya da alınması gereken ölçekten fazla alınırsa olur bu dediğiniz. Bunların doğru bir kullanım şekli var. Yeni başladıysanız ve 6. ayınıza henüz gelmediyseniz zaten kullanmanıza bile gerek yok.
Alıntı yapılan: Guy Fawkes - 09 Mart 2017, 16:55:01Uzun süredir vücut geliştirme yapıyorum. Protein tozu ya da diğerlerini kullanmak kötü sonuçlara neden olmaz. Özellikle Lordmuti'nin yorumuna katılmıyorum. Bilinçli bir şekilde kullandıldığında sağlık sorununa neden olduğunu duymadım, okumadım, görmedim. İdman yapılmayan günler ya da alınması gereken ölçekten fazla alınırsa olur bu dediğiniz. Bunların doğru bir kullanım şekli var. Yeni başladıysanız ve 6. ayınıza henüz gelmediyseniz zaten kullanmanıza bile gerek yok. Ben kullanıyorum, benim başıma bir şey gelmedi =/= Hiçbir koşulda zararı yoktur, tozu yutun yiğitler ananızın ak sütü gibi helal olsun. Bu söylediğin tam bilimsel veriden uzak, atamdan dedemden böyle gördümcü sokaktan geçen düz adam mantığıdır. Bu mantık yüzünden nice kaslı heba oldu. "Protein tozu" olarak aldığın şeyin içinde gerçek kimyasal içeriğini biliyorsan, düzgün kullanacak kadar bu işten anlıyorsan eyvallah. Kİ BU DURUMDA BİLE kendi vücudunun, organlarının vs. bu şeye nasıl tepki vereceğini bilemezsin. Böbreklerin ilgili maddeyi süzemiyorsa, karaciğerin yavaş yavaş çöküyorsa sen daha ne olduğunu anlamadan gg no re. O nedenle diyorum bu işe başlamadan önce bir doktora görünün, test yaptırın diye. Protein tozu diye ne idüğü belirsiz bir şeyler alacağına aynı parayla git pazara, organik yumurta, balık, et vs al. Hem gözün doysun keyifle ye hem de kasların şişsin herkül gibi ol.
Protein tozu diye ne idüğü belirsiz bir şeyler alacağına aynı parayla git pazara, organik yumurta, balık, et vs al. Hem gözün doysun keyifle ye hem de kasların şişsin herkül gibi ol.
En önemlisi protein tozu diye satılan şeylere itibar etmeyin. Özellikle bu protein tozu, bilmemne katkısı gibi işlere girenler karaciğerlerini, böbreklerini ellerine alıp hastaneye geliyorlar. Geri dönülmez hasarlar gelişmiş oluyor, organ yetmezlikleri oluyor. Organ bağışı listelerinde sıra bekleyerek hayatınızı heba edersiniz, yazık olur.
Karaciğeri böbrekleri zorlamaktan başka türlü türlü kayıplarının yanında sanırım tek olumlu yanı placebo etkisidir.