Bu ne yani herkes tak diye kitabını almış okumuş, tuhaf... bende zaten HPnin 2. kitabı vardı ama küçükken okuyamamıştım sıkmıştı PC oyunlarının yanında... 8. sınıftayken arkadaşımla HPnin 4. filmine gittik ne olduysa ondan sonra oldu zaten, çok sevdim filmini dedim bir de kitabını alayım arkadaşa sordum sende kitabı var mı dedim o da evet var istersen getiririm dedi ve başladım... Ateş Kadehi ilk okuduğum kitaptı çok beğenmiştim bitirir bitirmez tekrar baştan okdum öyle öyle arkadaşımdan aldıktan sonra 3 kere falan okudum, sonra Sırlar Odasını da bitirdim ve arkadaşa 5. kitabı sordum çünkü ballandıra ballandıra anlatmıştı... onu da okudum... İşte böyle böyle girdim bu dünyaya ve artık çıkamıyorum... Bağımlı olmamızın sebebi de bence insana çok farklı dünyaları göstermesi ve onlardan biriymişiz gibi hissetmemizi sağlaması olabilir; çünkü her kitapta farklı dünyalar ve farklı olaylarla karşılaşıyoruz... Şunu da unutmayam bu delilik sayesinde çok iyi arkadaşlar da edindim...
Bana anlatmıştın bi ara Abicim bütün kitapları karışık okumuşsun ama olmaz ki.. Bana gelince, herşey babamın doğum günümde bana HP5'i almasıyla başladı.. Zaten küçükken de masalları, Yunan mitoloji Tanrılarını felan çok severdim, fantastiğe yatkınlığım vardı. Sonra LotR'dır Narnia'dır gitti.. Tokien'in diğer eserlerine iyice bir sardım.. Şimdi bu ufacık fantastik tecrübemi gittikçe daha da geliştirebilmek için çalışıyorum. Gerçekten fantastik benim için herşey, buna eminim..
Arlinon, harika bir başlangıç dostum. Hep hayal ettiğim bir ortam.. Okula bile anlam katmışsınız ya.. Helal olsun.. Özendim cidden..